stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 planuję jeszcze odnowić tył więc pewnie wpadnę na dolinę jeszcze nikt tyłem w ławkę nie przywalił, masz zielone światło możesz być pierwszy masz zielone światło
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 planuję jeszcze odnowić tył więc pewnie wpadnę na dolinę załóż jeszcze body z S4 lub RS4 bo pług się czasem przydaje nie maluje auta przed zimą , także pług jest pochytany
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 planuję jeszcze odnowić tył więc pewnie wpadnę na dolinę załóż jeszcze body z S4 lub RS4 bo pług się czasem przydaje nie maluje auta przed zimą , także pług jest pochytany
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 o f*ck no a taki fajny tyłek :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mi dzisiaj duszno koniec z alko- przynajmniej do piątku [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 08:48_________________________________________________u mnie też już po wizycie szefa, wpadł na 10 sek u mnie szefa jeszcze nie bylo jak dlugo tam robie :polew: a robie juz 4-ty rok :gwizdanie: dobry po robocie raczej po nudzie
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:25_________________________________________________a tak esy w B6 trzymają serie :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168955.msg0#new
OKO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zapowiada sie ciekawy RS3 http://www.autokrata.pl/artykul/ile-koni-w-audi-rs3-9685
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 o f*ck :polew: :polew: laska ma jaja :>
OKO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:25_________________________________________________a tak esy w B6 trzymają serie :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168955.msg0#new takiej końcówki się nie spodziewałem
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:25_________________________________________________a tak esy w B6 trzymają serie :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168955.msg0#new romantyczny podryw mnie rozwalil :polew:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?!
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie ooo to może też wpadnę ADRem
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie No wpadni bo już Cię nie pamiętam! Bandzior pewnie Ci rośnie na potęgę! Tylko wycieczki po kraju se robisz a do roboty byś się wziął!
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie ooo to może też wpadnę ADRem to wpadnij do mnie pojedziemy razem moim
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie ooo to może też wpadnę ADRem to wpadnij do mnie pojedziemy razem moim pomyślę zgadamy się
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie No wpadni bo już Cię nie pamiętam! Bandzior pewnie Ci rośnie na potęgę! Tylko wycieczki po kraju se robisz a do roboty byś się wziął! e tam do roboty zwiedzać trzeba [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:46_________________________________________________ Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie ooo to może też wpadnę ADRem to wpadnij do mnie pojedziemy razem moim pomyślę zgadamy się oki jak cos to dzwon
Rekomendowane odpowiedzi