akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Romantyczny podryw Dobry, stary filmik... :polew: Diman! Ty żyjesz?! ano zyje i jest szansa ze jutro u was bede na spocie No wpadni bo już Cię nie pamiętam! Bandzior pewnie Ci rośnie na potęgę! Tylko wycieczki po kraju se robisz a do roboty byś się wziął! e tam do roboty zwiedzać trzeba
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czas do domu Ja jeszcze 3 godzinki i DŁŁŁUUUUGGGIIIII weekend...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :gwizdanie: ogarnąłeś temat w garażu
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 drugi dzień walki z wahaczem, tym razem tył :gwizdanie: nawet mega młot nie pomagał, więc szlifierka, potem wiertarka, 5 ułamanych wierteł ale poszło [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:14_________________________________________________ :gwizdanie: ogarnąłeś temat w garażu jeżeli masz na myśli naprawę po stłuczce to lipa dalej tak jak było na koncie mam 00,01 zł
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 drugi dzień walki z wahaczem, tym razem tył :gwizdanie: nawet mega młot nie pomagał, więc szlifierka, potem wiertarka, 5 ułamanych wierteł ale poszło [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:14_________________________________________________ :gwizdanie: ogarnąłeś temat w garażu jeżeli masz na myśli naprawę po stłuczce to lipa dalej tak jak było na koncie mam 00,01 zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:16_________________________________________________a ten grosz trzymaj na szczescie
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jutro już będzie przelew więc po groszu
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jutro już będzie przelew więc po groszu no to sie tylko cieszyc to mi porzyczysz co
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jutro już będzie przelew więc po groszu no to sie tylko cieszyc to mi porzyczysz co dobry żart
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jutro już będzie przelew więc po groszu no to sie tylko cieszyc to mi porzyczysz co dobry żart co zart nie poratujesz kumpla w potrzebie ;(
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jutro już będzie przelew więc po groszu no to sie tylko cieszyc to mi porzyczysz co dobry żart co zart nie poratujesz kumpla w potrzebie ;( jak dostanę wypłacone z AC to pożyczę, z wypłaty naprawiam auto
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jutro już będzie przelew więc po groszu no to sie tylko cieszyc to mi porzyczysz co dobry żart co zart nie poratujesz kumpla w potrzebie ;( No nie bądź żyła Pucek! Ja też pożyczę co nieco...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to widze ze z kolegami z a4 nie zgine dzieki za checi :notworthy: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy przeciez siedzisz caly czas ostatnio w robocie to ci kasa rosnie ze nawet o tym nie wiesz
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to widze ze z kolegami z a4 nie zgine dzieki za checi :notworthy: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy przeciez siedzisz caly czas ostatnio w robocie to ci kasa rosnie ze nawet o tym nie wiesz taaaaaaaaa :polew: Diman, Ty na postojowym miałeś więcej niż ja teraz
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to widze ze z kolegami z a4 nie zgine dzieki za checi :notworthy: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy przeciez siedzisz caly czas ostatnio w robocie to ci kasa rosnie ze nawet o tym nie wiesz taaaaaaaaa :polew: Diman, Ty na postojowym miałeś więcej niż ja teraz :gwizdanie: e tam przesadzasz
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało
Rekomendowane odpowiedzi