Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 odjebaj się fajfuj co odjebaj się co? sprawdź statystyki... one same za siebie mówią...
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Wszyscy poszli bo fajfun zaczyna tajfun tu robić :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ja na statystyki nie patrze bo malo mnie to interesuje nie oto w tym chodzi ludzie sie licza i alkohol... i imprezy... i dragi... i dopalacze... i posty... i dziwki... (no dobra z tym ostatnim mnie poniosło) [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:49_________________________________________________no i oczywiście zabawa... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:50_________________________________________________ Wszyscy poszli bo fajfun zaczyna tajfun tu robić :gwizdanie: a ty nie cfaniakuj bo się poskarżę Monice i będzie
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 odjebaj się fajfuj a ty się nie śmiej bo cię przestanę lubić... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:52_________________________________________________ Seski, skończ brać białe no teraz sobie przechlapałeś... sam się prosisz...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale sie panoszy ten seski :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 odjebaj się fajfuj a ty się nie śmiej bo cię przestanę lubić... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:52_________________________________________________ Seski, skończ brać białe no teraz sobie przechlapałeś... sam się prosisz... a teraz sam się zacytuję... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ Skarż się skarż. :polew: jak będziesz znowu obrywał to nie przychodź się żalić mi... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:57_________________________________________________a w tak nawiasem to chyba lepiej pójdę spać... :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 odjebaj się fajfuj a ty się nie śmiej bo cię przestanę lubić... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:52_________________________________________________ Seski, skończ brać białe no teraz sobie przechlapałeś... sam się prosisz... a teraz sam się zacytuję... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ Skarż się skarż. :polew: jak będziesz znowu obrywał to nie przychodź się żalić mi... no niezle druga pozycja
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i nie będę już wchodził na to forum... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 chwile mnie nie było a tu ku***a 10 stronic ... niestety nadrobiłem i nic ciekawego nie było tylko tyle , że jakby każdy dopisany post sie liczył to Seski już by dawno Kędziora przegonił :polew: a i pisze sie rzygać nie żygać dowiedziałem sie tego z gg , zawsze se wpisywałem <zygi> i nic sie nie pojawiało , a jak wpisałem <rzygi> to sie piękny emot pojawiał
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 odjebaj się fajfuj a ty się nie śmiej bo cię przestanę lubić... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:52_________________________________________________ Seski, skończ brać białe no teraz sobie przechlapałeś... sam się prosisz... a teraz sam się zacytuję... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ Skarż się skarż. :polew: jak będziesz znowu obrywał to nie przychodź się żalić mi... no niezle druga pozycja nooo... i to szybko przegoniłeś akjama bo wcześniej jak patrzałem to on był na drugim a teraz ty masz o 9 więcej... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:59_________________________________________________ chwile mnie nie było a tu ku***a 10 stronic ... niestety nadrobiłem i nic ciekawego nie było tylko tyle , że jakby każdy dopisany post sie liczył to seski już by dawno Kędziora przegonił :polew: a i pisze sie rzygać nie żygać dowiedziałem sie tego z gg , zawsze se wpisywałem <zygi> i nic sie nie pojawiało , a jak wpisałem <rzygi> to sie piękny emot pojawiał nie wymądrzaj się... może ty rzygasz a my z Dimanem żygamy... i w czym bym niby przegonił kędziora...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:01_________________________________________________przecież i tak jestem fajniejszy od niego...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 idę bo rz/żygać mi się chce :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 idę bo rz/żygać mi się chce a to miszka cię dopadł i już masz dolegliwości...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:06_________________________________________________ej czemu nikt się nie przejął że nie będę wchodził na forum...
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 idę bo rz/żygać mi się chce a to miszka cię dopadł i już masz dolegliwości...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:06_________________________________________________ej czemu nikt się nie przejął że nie będę wchodził na forum... a co kolegów szukasz :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 może ktoś by tak napisał "oj nie seski weź przestań, nie przejmuj się i nie gadaj głupot. Musisz wchodzić na to forum bo jesteś fajny i bez ciebie nie będzie ono już takie samo..."
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 ej czemu nikt się nie przejął że nie będę wchodził na forum... jak to nie ? wszyscy chleją szampana i zaraz idziemy świętować w miasto :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi