Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no to tyskie, psssyt alkoholizm to choroba... stan trzeba cię leczyć... :gwizdanie: a lecz się czym się strułeś... czyli otwieraj drugie...
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 no to tyskie, psssyt też mam tyskie no właśnie na to czekam bo ja ich wcale o to nie posądzam tylko wiem jak łatwo sie wpier.. w takie gówno : Idziesz na impreze, dajesz 129zeta na bilet, nieco siana na taksówke - bo w końcu mayday raz w roku to można, oczywiście na impreze idzie sie już zrobionym (0,7 na 2 to optymalna opcja) ale jak 10 godzin skaczesz bo bas z kolumn nie pozwala Ci robić nic innego to po 2-3h chce sie pić ( tu kolejna kasa bo skoro w 2007 red bull kosztował 10zł to teraz pewnie więcej) i całe to poświęcenie tylko po to żeby zobaczyć gościa za konsoletą i pokazać mu kciuk bo nie ma fajnych kobiet to sie idzie wqrwić :gwizdanie: co za śmiały i inteligentny wywód no , aż se jebne piwo ej... czemu to się tak głupio podświetla... żebyś miał szybkie forum ale mnie też to troche wk***ia , ale przywyczaimy sie
stanley Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 ja się nie truję, ja degustuję.... obszczymurze
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 ja się nie truję, ja degustuję.... obszczymurze [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:13_________________________________________________
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 ja się nie truję, ja degustuję.... obszczymurze kulaj dropsa fajo... ja sikam pod drzewkami a nie murami...
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 no to tyskie, psssyt też mam tyskie no właśnie na to czekam bo ja ich wcale o to nie posądzam tylko wiem jak łatwo sie wpier.. w takie gówno : Idziesz na impreze, dajesz 129zeta na bilet, nieco siana na taksówke - bo w końcu mayday raz w roku to można, oczywiście na impreze idzie sie już zrobionym (0,7 na 2 to optymalna opcja) ale jak 10 godzin skaczesz bo bas z kolumn nie pozwala Ci robić nic innego to po 2-3h chce sie pić ( tu kolejna kasa bo skoro w 2007 red bull kosztował 10zł to teraz pewnie więcej) i całe to poświęcenie tylko po to żeby zobaczyć gościa za konsoletą i pokazać mu kciuk bo nie ma fajnych kobiet to sie idzie wqrwić :gwizdanie: co za śmiały i inteligentny wywód no , aż se jebne piwo ej... czemu to się tak głupio podświetla... żebyś miał szybkie forum ale mnie też to troche wk***ia , ale przywyczaimy sie a to ok. ja już się przyzwyczaiłem... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:15_________________________________________________no dobra żeby wam smutno nie było to ja też psssyt tyskie...
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 obejrzałbym , ale leci mi lolita na winampie i by sie dźwięki kłóciły
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 obejrzałbym , ale leci mi lolita na winampie i by sie dźwięki kłóciły nie kłóciły by sie tylko przekrzykiwały...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 a ja sie leszkiem uracze pssssyt a ja Henkiem psssyt a co was tak te reklamy denerwuja :?:
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 o k**wa , potrafiła wciągnąć dwie kostki białego jelenia bez rozdrabniania :polew:
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 a ja sie leszkiem uracze pssssyt a ja Henkiem psssyt a co was tak te reklamy denerwuja :?: jakoś tak naturalnie mnie wkurzają... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:32_________________________________________________ o ku***a , potrafiła wciągnąć dwie kostki białego jelenia bez rozdrabniania :polew: :polew: skąd ludzie biorą takie pomysły to ja nie wiem...
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child...
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy
Rekomendowane odpowiedzi