Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali...
keżor Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 to też dobre dobrze , że już mam skok na bungee za sobą :polew:
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych...
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew:
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena...
stanley Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko albo dwa
OKO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko popij polopiryne piwem będziesz jak eminem
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 nie ma to jak dobrzy koledzy zawsze z dobrą radą...
stanley Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko popij polopiryne piwem będziesz jak eminem a przed tym zrób z 20 pompek i 50 przysiadów
Seski Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko popij polopiryne piwem będziesz jak eminem a przed tym zrób z 20 pompek i 50 przysiadów dobra dobra co mam jeszcze zrobić? może sam sobie loda...?
OKO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko popij polopiryne piwem będziesz jak eminem a przed tym zrób z 20 pompek i 50 przysiadów dobra dobra co mam jeszcze zrobić? może sam sobie loda...? jak lubisz i umiesz proszę bardzo _______ leszek psssssssssyt
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko popij polopiryne piwem będziesz jak eminem a przed tym zrób z 20 pompek i 50 przysiadów dobra dobra co mam jeszcze zrobić? może sam sobie loda...? po co sam popros rocco :polew:
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobri dobri Ladies And Gentlemen strzałka strzałka child... Chill out boy no problem girl... :polew: i se pogadali... jak real boys :polew: :polew: :polew: nie no koleś luzzzzik jesteś najczarniejszy wśród białych... yoyoyoyooooooooooooo maaaaaaaaaan :polew: :polew: no i co ja mam teraz napisać...? skończyła mi się wena... jebnij sobie piwko popij polopiryne piwem będziesz jak eminem a przed tym zrób z 20 pompek i 50 przysiadów dobra dobra co mam jeszcze zrobić? może sam sobie loda...? jak lubisz i umiesz proszę bardzo _______ leszek psssssssssyt to musisz dwa ostatnie zebra wyjeb*c
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Rocco nie jest taki łatwy no zapomnialem z nim cza pochodzic
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 to musisz dwa ostatnie zebra wyjeb*c jakies doswiadczenia
stanley Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 to musisz dwa ostatnie zebra wyjeb*c jakies doswiadczenia pewnie zna kogoś, kto to zrobił
Rekomendowane odpowiedzi