OKO Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Ostr-Zeus-Chce-Wiecej-Decybeli-By-Zagluszyc
diman Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 w przerwie w pracy , już mi się nie chce do roboty nie narzekaj przyjechałem do domu na obiad, i później od 17-tej mam jeszcze spotkania q***wa Miszka! Ty masz czas na życie prywatne!? nie ma ale co sie nie robi dla nowego wozidla (b6) :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 w przerwie w pracy , już mi się nie chce do roboty nie narzekaj przyjechałem do domu na obiad, i później od 17-tej mam jeszcze spotkania q***wa Miszka! Ty masz czas na życie prywatne!? nie ma ale co sie nie robi dla nowego wozidla (b6) :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 w przerwie w pracy , już mi się nie chce do roboty nie narzekaj przyjechałem do domu na obiad, i później od 17-tej mam jeszcze spotkania q***wa Miszka! Ty masz czas na życie prywatne!? mam właśnie wyszedłem z kibla [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 14:11_________________________________________________ w przerwie w pracy , już mi się nie chce do roboty nie narzekaj przyjechałem do domu na obiad, i później od 17-tej mam jeszcze spotkania q***wa Miszka! Ty masz czas na życie prywatne!? nie ma ale co sie nie robi dla nowego wozidla (b6) :gwizdanie: nic z tych rzeczy
diman Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 w przerwie w pracy , już mi się nie chce do roboty nie narzekaj przyjechałem do domu na obiad, i później od 17-tej mam jeszcze spotkania q***wa Miszka! Ty masz czas na życie prywatne!? mam właśnie wyszedłem z kibla no to moze cos na spotkaniu pochytasz ciekawego
akjam Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 w przerwie w pracy , już mi się nie chce do roboty nie narzekaj przyjechałem do domu na obiad, i później od 17-tej mam jeszcze spotkania q***wa Miszka! Ty masz czas na życie prywatne!? mam właśnie wyszedłem z kibla no to moze cos na spotkaniu pochytasz ciekawego :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 witka, wróciłem właśnie z Limanowej..... na 323 km audi mi spaliła 33 litry gaziora... wiec 10 l / 100 km a w tamtą strone od Jaworzna do Balic non stop 180-220 :decayed:
Maxito Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 witka, wróciłem właśnie z Limanowej..... na 323 km audi mi spaliła 33 litry gaziora... wiec 10 l / 100 km a w tamtą strone od Jaworzna do Balic non stop 180-220 :decayed: a mi pali 5.2
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 siema OKO byłem wczoraj niedaleko Twoich stron, że kurde nie miałem nr bo byłem w potrzebie ale finalnie ogarnąłem temat :>
OKO Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 siema OKO byłem wczoraj niedaleko Twoich stron, że kurde nie miałem nr bo byłem w potrzebie ale finalnie ogarnąłem temat :> nie było mnie wczoraj na rewirze melanż w mieście DG :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 10:12_________________________________________________
keżor Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 siema ale sie wczoraj scioprałem :gwizdanie: nie pamiętam jak wróciłem do domu było wc**j grubo
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 siema ale sie wczoraj scioprałem :gwizdanie: nie pamiętam jak wróciłem do domu było wc**j grubo zaś pijesz siema OKO byłem wczoraj niedaleko Twoich stron, że kurde nie miałem nr bo byłem w potrzebie ale finalnie ogarnąłem temat :> nie było mnie wczoraj na rewirze melanż w mieście DG :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 10:12_________________________________________________ poradziłem sobie, ale nr się przyda
keżor Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 siema ale sie wczoraj scioprałem :gwizdanie: nie pamiętam jak wróciłem do domu było wc**j grubo zaś pijesz nom ale k**wa chyba nie zrobiłem najlepszego wrażenia na Ani skurwiłem sie jak świnia i zasnąłem :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 12:07_________________________________________________ j**any koksiarz :kox:
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 siema ale sie wczoraj scioprałem :gwizdanie: nie pamiętam jak wróciłem do domu było wc**j grubo zaś pijesz nom ale ku***a chyba nie zrobiłem najlepszego wrażenia na Ani skurwiłem sie jak świnia i zasnąłem :gwizdanie: tak jak w City Rocku ? Wpadka Mellera - Drugie sniadanie mistrzow. :polew:
keżor Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 siema ale sie wczoraj scioprałem :gwizdanie: nie pamiętam jak wróciłem do domu było wc**j grubo zaś pijesz nom ale ku***a chyba nie zrobiłem najlepszego wrażenia na Ani skurwiłem sie jak świnia i zasnąłem :gwizdanie: tak jak w City Rocku ? coś w ten deseń :gwizdanie: a teraz sie dowiedziałem , że gadałem z mamą jak wróciłem masakra hehe[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 13:02_________________________________________________ Wpadka Mellera - Drugie sniadanie mistrzow. :polew: to słowo powinno być normalnie w obiegu a nie że sie muszą kryć :polew:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 13:09_________________________________________________
Maxito Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 siema ale sie wczoraj scioprałem :gwizdanie: nie pamiętam jak wróciłem do domu było wc**j grubo zaś pijesz nom ale ku***a chyba nie zrobiłem najlepszego wrażenia na Ani skurwiłem sie jak świnia i zasnąłem :gwizdanie: tak jak w City Rocku ? coś w ten deseń :gwizdanie: a teraz sie dowiedziałem , że gadałem z mamą jak wróciłem masakra hehe[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 13:02_________________________________________________ Wpadka Mellera - Drugie sniadanie mistrzow. :polew: to słowo powinno być normalnie w obiegu a nie że sie muszą kryć :polew:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 13:09_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :good: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi