OKO Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A obok moja miłość latarnia? :polew: f*ck o tym samym myślałem
Kędzior Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 fajne zdjęcie porezane w paincie hehe
Bulczas Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 fajne zdjęcie porezane w paincie hehe Ale fajne. Raz się wybraliśmy na jakieś zdjęcia i gówno z tego wyszło. Trzeba by kiedyś coś porobić w tunelu albo coś
Kędzior Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 fajne zdjęcie porezane w paincie hehe Ale fajne. Raz się wybraliśmy na jakieś zdjęcia i gówno z tego wyszło. Trzeba by kiedyś coś porobić w tunelu albo coś to może w city rocku? :kox:
Bulczas Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 fajne zdjęcie porezane w paincie hehe Ale fajne. Raz się wybraliśmy na jakieś zdjęcia i gówno z tego wyszło. Trzeba by kiedyś coś porobić w tunelu albo coś to może w city rocku? :kox: :polew:
Bulczas Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jakbyście czytali inne wątki prócz tego to byście widzieli dużo takich fotek :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jakbyście czytali inne wątki prócz tego to byście widzieli dużo takich fotek :gwizdanie: a to są jeszcze jakieś gdzieś inne stronki i wątki? :polew:
OKO Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jakbyście czytali inne wątki prócz tego to byście widzieli dużo takich fotek :gwizdanie: a co to są wątki [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________ Jakbyście czytali inne wątki prócz tego to byście widzieli dużo takich fotek :gwizdanie: a to są jeszcze jakieś gdzieś inne stronki i wątki? :polew: wiesz chodzi mu pewnie o red tuba
stanley Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja wchodze tylko na wątek katowicki i zbiornikowy :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:41_________________________________________________ Spadam zboczuchy spać do jutra
OKO Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja też mykam bo jutro znów rano na Wawe 2 dni wycięte z życia no i na spocie mnie jutro nie bedzie :/
Kędzior Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 wiesz chodzi mu pewnie o red tuba ee no to w takim razie wszystko oglądałem
OKO Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczorka! Jest tu kto? o tej porze już śpimy
akjam Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczorka! Jest tu kto? o tej porze już śpimy Wróciłem dopiero z hali po piłce i mówię zajrzę bo może jeszcze ktoś czuwa. Załączam zaraz PS3 i parę godzin z głowy....
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczorka! Jest tu kto? Akjam w skrocie impreza w sobote w rybniku i to akurat w dzielnicy tak od strony gliwic
akjam Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z wieczorka! Jest tu kto? Akjam w skrocie impreza w sobote w rybniku i to akurat w dzielnicy tak od strony gliwic A z jakiej okazji? Jutro muszę sprawdzić jak prauje?
Rekomendowane odpowiedzi