Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 chcialbys stasiu... ja nie jestem taki latwy... :] Magda mówiła mi ostatnio cos zupełnie innego :gwizdanie: wtedy co ci tak czule do ucha szeptała będąc w samej bieliznie? to o tym mówiła?
Seski Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 jak by cie ktos zwiazal na spiocha to tez bys byl latwy... :/
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 chcialbys stasiu... ja nie jestem taki latwy... :] Magda mówiła mi ostatnio cos zupełnie innego :gwizdanie: wtedy co ci tak czule do ucha szeptała będąc w samej bieliznie? to o tym mówiła? :gwizdanie: :polew:
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zerknijcie na to i sprawdżcie czy da radę... www.akinator.com Dobre w ciul! prze hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 20 pytań i strybił, że chodziło mi o "V" z "V for Vendetta" j**any !!!!!!!!!!!!!!!!
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zerknijcie na to i sprawdżcie czy da radę... www.akinator.com Dobre w ciul! prze hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 20 pytań i strybił, że chodziło mi o "V" z "V for Vendetta" j**any !!!!!!!!!!!!!!!! Ja próbowałem kilka razy i za każdym razem wiedział!
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zerknijcie na to i sprawdżcie czy da radę... www.akinator.com Dobre w ciul! prze hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 20 pytań i strybił, że chodziło mi o "V" z "V for Vendetta" j**any !!!!!!!!!!!!!!!! Ja próbowałem kilka razy i za każdym razem wiedział! teraz wymyśle cos super trudnego :kox:
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Siema Miszka! Zerknijcie na to i sprawdżcie czy da radę... www.akinator.com Dobre w ciul! prze hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 20 pytań i strybił, że chodziło mi o "V" z "V for Vendetta" j**any !!!!!!!!!!!!!!!! Ja próbowałem kilka razy i za każdym razem wiedział! teraz wymyśle cos super trudnego :kox:
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 np. wzorem stasia - o Rocco :kox:
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 np. wzorem stasia - o Rocco :kox: Nie ma! Sprawdzałem! :polew: :polew:
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 j**any k@rwa mać No mówię Ci, że próbowałem już sporo razy i jeszcze nie udało mi się go zagiąć!
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No jest przejebany... już wymyślam moim zdaniem, mega trudne wręcz epizodyczne postacie i daje rady :shocked: :shocked: mam zadanie na wieczór - zagiąć go - przy podawaniu 100% poprawnych odpowiedzi
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No jest przejebany... już wymyślam moim zdaniem, mega trudne wręcz epizodyczne postacie i daje rady :shocked: :shocked: mam zadanie na wieczór - zagiąć go - przy podawaniu 100% poprawnych odpowiedzi No wiadomo jak poda się jedną złą odpowiedź to pęka.
krolu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No jest przejebany... już wymyślam moim zdaniem, mega trudne wręcz epizodyczne postacie i daje rady :shocked: :shocked: mam zadanie na wieczór - zagiąć go - przy podawaniu 100% poprawnych odpowiedzi No wiadomo jak poda się jedną złą odpowiedź to pęka. Wymyśliłem - kapt. Marko Ramius z Polowania na Czerwony Pażdziernik, film i ksiażka Toma Clancy :kox: :kox: wymiękł a sprawdzałem w wikipedi, żeby udzielić poprawnych informacji
akjam Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No jest przejebany... już wymyślam moim zdaniem, mega trudne wręcz epizodyczne postacie i daje rady :shocked: :shocked: mam zadanie na wieczór - zagiąć go - przy podawaniu 100% poprawnych odpowiedzi No wiadomo jak poda się jedną złą odpowiedź to pęka. Wymyśliłem - kapt. Marko Ramius z Polowania na Czerwony Pażdziernik, film i ksiażka Toma Clancy :kox: :kox: wymiękł a sprawdzałem w wikipedi, żeby udzielić poprawnych informacji Ale ogólnie dobra akcja!
talib1990 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Witka co tam.. wrocilem do domu niedawno... spamu przez te dni kupa az nie chce mi sie nadrabiac
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Witka co tam.. wrocilem do domu niedawno... spamu przez te dni kupa az nie chce mi sie nadrabiac siamasz Talib [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 20:40_________________________________________________czyżby jakaś impreza, że taka cisza
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 czyżby jakaś impreza, że taka cisza u ciebie?
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 czyżby jakaś impreza, że taka cisza u ciebie? nie, tak jak pisałem wczoraj ten weekend odpuszczam z alko :gwizdanie: ale miasto mnie ciągnie, jakoś domowe klimaty ostatnio mi nie służą
Rekomendowane odpowiedzi