Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 nooo nieźle dzisiaj pizga jutro kupuję akumulator, bo już myślałem że nie odpalę
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 nooo nieźle dzisiaj pizga jutro kupuję akumulator, bo już myślałem że nie odpalę odpukać, mój narazie bez problemu
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 już zeszłej zimy było ciężko odpalić, a teraz wystarczy że posłucham chwilę muzyki i już kaput, więc aktualnie się ładuje, żeby tylko jutro odpalić
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" )
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zobaczymy jak moja furka dziś odpali po 13 godzinnym postoju na dworku? Ale świece zmieniałem rok temu więc powinno być OK. Aku też powinien być git. Zimno, zamiecie i znowu jakieś dziwne akcje z samolotami - choć nie jest bardzo źle.
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo!
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ?
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak aha patrzcie to :polew:
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 :laghing2: mega film widać że już się dobrze czujesz
Seski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ku**a stoje juz 25min na rozdzienskiego cala biala droga... i kur** mac chyba tu jeszcze postoje.... siedzcie lepiej w doma... a i jescze ksiegowy mi sie swieci.... :/
diman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ciekawe czy moje wozidlo odpali po tygodniowej przerwie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie mówcie mi o tej pier**lonej pogodzie bo burdel przez to na lotnisku i na drogach! :disgust: :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi