Seski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie mówcie mi o tej pier**lonej pogodzie bo burdel przez to na lotnisku i na drogach! :disgust: :disgust: hehe czyżby akjam miał robotę...
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie mówcie mi o tej pier**lonej pogodzie bo burdel przez to na lotnisku i na drogach! :disgust: :disgust: hehe czyżby akjam miał robotę...
Seski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie mówcie mi o tej pier**lonej pogodzie bo burdel przez to na lotnisku i na drogach! :disgust: :disgust: hehe czyżby akjam miał robotę... to co tam się dzieje? jakie opóźnienia?
krolu Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak amperomierzem
Seski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak amperomierzem można też podpiąć pod akumulator i jak się za sekundę zrobi czerwona to działa...
krolu Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak amperomierzem można też podpiąć pod akumulator i jak się za sekundę zrobi czerwona to działa... można, ale po co odkręcać przy takim mrozie.. bo może się ukrecić i zostać w głowicy - Pelex coś o tym wie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak amperomierzem można też podpiąć pod akumulator i jak się za sekundę zrobi czerwona to działa... można, ale po co odkręcać przy takim mrozie.. bo może się ukrecić i zostać w głowicy - Pelex coś o tym wie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nikt nie mówił że chce sprawdzać na aucie...
krolu Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak amperomierzem można też podpiąć pod akumulator i jak się za sekundę zrobi czerwona to działa... można, ale po co odkręcać przy takim mrozie.. bo może się ukrecić i zostać w głowicy - Pelex coś o tym wie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nikt nie mówił że chce sprawdzać na aucie... a faktycznie pomyślałem, że kezor chce sprawdzić te świece co wozi w bagażniku :gwizdanie:
Seski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -9,5 u mnie pod uczelnią , świece sie grzały dobre 10sekund :gwizdanie: ale odpalił bez większych problemów po 6h stania świece do wymiany :gwizdanie: ( mi jeszcze nigdy nie grzał tak "długo" ) były wymieniane przy poprzedniej kapitalce , czyli na początku roku , może to nie było 10s ale 8s , ze stoperem nie liczyłem , ale świeciło sie wc**j długo No to o wc**j za długo! a da sie jakoś sprawdzić świece ? tak amperomierzem można też podpiąć pod akumulator i jak się za sekundę zrobi czerwona to działa... można, ale po co odkręcać przy takim mrozie.. bo może się ukrecić i zostać w głowicy - Pelex coś o tym wie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nikt nie mówił że chce sprawdzać na aucie... a faktycznie pomyślałem, że kezor chce sprawdzić te świece co wozi w bagażniku :gwizdanie: no widzisz ja też... a w ogóle ciekawy opis...
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Akjam, widzę że w końcu masz robotę a niech sypie, akumulator naładowany do pełna, znowu można jeździć bezstresowo
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Akjam, widzę że w końcu masz robotę a niech sypie, akumulator naładowany do pełna, znowu można jeździć bezstresowo :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 zima Zdupczam do domu i na meczyk. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 wymienię naklejki monopoly z maca... na zbyciu: tor regatowy Malta M008 x3 Teatr Wielki M009 x1 NOSPR Katowice M010 x1 kolumna Zygmunta M012 x3 Piotrowska Łódź M015 x2 Słowiński Park M020 x1 padłem fajfun wymiata
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 trochę popadało śniegu, trochę mrozu i q***wa miasto sparaliżowane, a ludzie to w ogóle jeździć nie umieją [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 19:45_________________________________________________ wymienię naklejki monopoly z maca... na zbyciu: tor regatowy Malta M008 x3 Teatr Wielki M009 x1 NOSPR Katowice M010 x1 kolumna Zygmunta M012 x3 Piotrowska Łódź M015 x2 Słowiński Park M020 x1 padłem fajfun wymiata ja muszę odszukać swoje, jeszcze z Seskim wyjdziemy na tym do przodu
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 trochę popadało śniegu, trochę mrozu i q***wa miasto sparaliżowane, a ludzie to w ogóle jeździć nie umieją zgadzam sie ja muszę odszukać swoje, jeszcze z Seskim wyjdziemy na tym do przodu i kolekcja piesków czy czegoś tam z żabki :>
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 piesków mam za równowartość ok 1500zł
Bulczas Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 po pracy. Parkin pod realem zaliczony :kox:
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 po pracy. Parkin pod realem zaliczony :kox: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi