akjam Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 najwyższy czas zacząć Wasze zdrowie chłopcy i ja dziś wypije po tą barbórkę...
Seski Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a dzisiaj w robocie jeden klient gorol mnie tak wqrwił, że nie wytrzymałem. Minęła jakaś godzina od naszej rozmowy, zastrzegłem swój priv nr i zadzowniłem do niego powiedziałem mu, że jest frajerem i że ktoś właśnie rucha jego żonę w domu, po czym się rozłączyłem PS. Mam nadzieję, że mnie nie poznał po głosie stan ty zboczku ja romzumiem ze Rocco jest twoim idolem ale nie przesadzaj...
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 eee jest tu kto karwa fak ? ni h*ja jak nie...przecież jesteś [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:18_________________________________________________ !
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest :gwizdanie: Dołączam się do życzeń! P.S.
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 pamiętacie http://colectionaruldesurprize.wordpress.com/turbo/03_turbo_121-190/
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest a dla mnie?
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest a dla mnie? a dupisz na kopalni ? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:13_________________________________________________
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest a dla mnie? a dupisz na kopalni ? nie, ale znam kogoś kto doopie
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest a dla mnie? a dupisz na kopalni ? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:13_________________________________________________ łuna jes Barbra ....... no to ci tyż Barbra najlypszego
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :hi: :hi: w barbórkowy poranek, wszystkim górnikom...przodowym, strzałowym, działowym, c**jowym, kędziorowym, puckowym, sztygarom życza co by się dziś najebali fest Również się dołączam do życzeń, hujowe ale zawsze są
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to pyrsk dewiant, alkoholik, pener, żul, degenerat, najgorszy
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to pyrsk dewiant, alkoholik, pener, żul, degenerat, najgorszy kto to jest pener ? apropo ZOSTANĘ OJCEM :drool: a wy c**jki wujkami więc powód do świętowania jest
Rekomendowane odpowiedzi