Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

między świętami a sylwkiem to miał być wyjazd na jeden dzień do PL :)[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________Arturze, śmigałem 4 lata na nartach, czyli jakoś mi idzie, ale od zeszłego sezonu upalam deskę :rolleyes:

jeżeli chodzi o deche to nic Ci nie pomogę :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

między świętami a sylwkiem to miał być wyjazd na jeden dzień do PL :)[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________Arturze, śmigałem 4 lata na nartach, czyli jakoś mi idzie, ale od zeszłego sezonu upalam deskę :rolleyes:

:good::kox:
Opublikowano

Spoko ziomki dacie wszyscy rade... nigdzie nie ma tylko ostrych stoków bo sa też łagodniejsze trasy do nauki... praktycznie każdy wyciąg jest w miare uniwersalny nie licząc odosobnionych przypadków.

Jeżeli rzeczywiście mamy sie nastawic na pierwszy otwierajacy sezon wyjazd to znow proponuje Istebne... blisko tanio wygodnie lajtowo...

Opublikowano

:kox:

Opublikowano

? :blink:

Opublikowano

jakiś problem ? :chytry::decayed:
Opublikowano

Januszu, ale poryta nuta :decayed:

Opublikowano

Januszu, ale poryta nuta :decayed:

bo nie techniawa nie ? :tongue4:

Masz tu Januszu prawdziwą muzyke...

Mam Talent III - Genek Loska

no chylińską rozpierdolił na łopatki , bo podchodziła z pogardą , ale nie mój klimat muzyczny :wink4:
Opublikowano

Techno jest słabe :decayed:

Opublikowano

Dokładnie tak... traktowała go z buta za wyglad i sposób bycia...i tu miała nauczke że nie ocenia się ludzi po wygladzie....a gościu dał mega rade..[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:37_________________________________________________

Techno jest słabe :decayed:

Techniawa jest dla dzieci... kaleki dyskoteki... jakby to powiedział Liroy... :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie ma to jak schranz :kox:

Opublikowano

nie ma to jak schranz :kox:

oni chyba glany tam piorą :polew: :polew: ale bit fajny :decayed:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:45_________________________________________________lece spać :hi:
Opublikowano

baj :hi:

Opublikowano

Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha :mysli:

DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:)

Opublikowano

Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha :mysli:

DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:)

te http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-dipp-audi-a4-1995-2001-24h-i1342713655.html :naughty:
Opublikowano

te http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-dipp-audi-a4-1995-2001-24h-i1342713655.html :naughty:

dokładnie, napisz do kolesia ze brałes już u niego i ze brałeś osobiście na pogoni :) to weźmiesz od reki a nie bedziesz sie bawił w paczki itp

Opublikowano

dokładnie, napisz do kolesia ze brałes już u niego i ze brałeś osobiście na pogoni :) to weźmiesz od reki a nie bedziesz sie bawił w paczki itp

Ok dzięki jutro zadzwonie do niego :good: Takie mogę wymieniać co miesiąc :kox:
Opublikowano

Ok dzięki jutro zadzwonie do niego :good: Takie mogę wymieniać co miesiąc :kox:

mam je od sierpnia, ostatnio przetargałem niechcący po lodzie nimi pare razy a tu nic lajcik zbierają naprawde fajnie i równo:)

Bulczas jak bedziesz u niego to weź mi na tył do avanta tą z dippa, bede ci wdzieczny, rozliczymy sie przy spotkaniu[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 00:38_________________________________________________http://moto.allegro.pl/dywaniki-gumowe-audi-80-a4-do-2000r-dobra-cena-i1346516512.html

ja w tygodniu jade obakać te dywaniki z korytkami... za tą kase to się skusze.. moze ktoś chetny do dołożenia sie do paczuszki :)