stanley Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 między świętami a sylwkiem to miał być wyjazd na jeden dzień do PL [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________Arturze, śmigałem 4 lata na nartach, czyli jakoś mi idzie, ale od zeszłego sezonu upalam deskę jeżeli chodzi o deche to nic Ci nie pomogę :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 między świętami a sylwkiem to miał być wyjazd na jeden dzień do PL [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________Arturze, śmigałem 4 lata na nartach, czyli jakoś mi idzie, ale od zeszłego sezonu upalam deskę
A4 Mario Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Spoko ziomki dacie wszyscy rade... nigdzie nie ma tylko ostrych stoków bo sa też łagodniejsze trasy do nauki... praktycznie każdy wyciąg jest w miare uniwersalny nie licząc odosobnionych przypadków. Jeżeli rzeczywiście mamy sie nastawic na pierwszy otwierajacy sezon wyjazd to znow proponuje Istebne... blisko tanio wygodnie lajtowo...
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ? jakiś problem ? Januszu, ale poryta nuta
A4 Mario Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Masz tu Januszu prawdziwą muzyke... Mam Talent III - Genek Loska
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 ? jakiś problem ? Januszu, ale poryta nuta bo nie techniawa nie ? Masz tu Januszu prawdziwą muzyke... Mam Talent III - Genek Loska no chylińską rozpierdolił na łopatki , bo podchodziła z pogardą , ale nie mój klimat muzyczny
A4 Mario Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dokładnie tak... traktowała go z buta za wyglad i sposób bycia...i tu miała nauczke że nie ocenia się ludzi po wygladzie....a gościu dał mega rade..[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:37_________________________________________________ Techno jest słabe Techniawa jest dla dzieci... kaleki dyskoteki... jakby to powiedział Liroy... :decayed:
A4 Mario Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 To byl hicior.... słuchany w dużym fiacie... :gwizdanie: :gwizdanie: puszczany jeszcze z kasety.. DJ Visage Formula 1 (Schumacher song)
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie ma to jak schranz oni chyba glany tam piorą :polew: ale bit fajny [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:45_________________________________________________lece spać
talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:)
Bulczas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:) te http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-dipp-audi-a4-1995-2001-24h-i1342713655.html
talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:) te http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-dipp-audi-a4-1995-2001-24h-i1342713655.html dokładnie, napisz do kolesia ze brałes już u niego i ze brałeś osobiście na pogoni to weźmiesz od reki a nie bedziesz sie bawił w paczki itp
Bulczas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:) te http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-dipp-audi-a4-1995-2001-24h-i1342713655.html dokładnie, napisz do kolesia ze brałes już u niego i ze brałeś osobiście na pogoni to weźmiesz od reki a nie bedziesz sie bawił w paczki itp Ok dzięki jutro zadzwonie do niego Takie mogę wymieniać co miesiąc
talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha DIPP mamy z Kędziorem i jak dla mnie są za***iste, są już te aero, kpl. na przód 35 zł w Sosnowcu na pogoni:) te http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-dipp-audi-a4-1995-2001-24h-i1342713655.html dokładnie, napisz do kolesia ze brałes już u niego i ze brałeś osobiście na pogoni to weźmiesz od reki a nie bedziesz sie bawił w paczki itp Ok dzięki jutro zadzwonie do niego Takie mogę wymieniać co miesiąc mam je od sierpnia, ostatnio przetargałem niechcący po lodzie nimi pare razy a tu nic lajcik zbierają naprawde fajnie i równo:) Bulczas jak bedziesz u niego to weź mi na tył do avanta tą z dippa, bede ci wdzieczny, rozliczymy sie przy spotkaniu[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 00:38_________________________________________________http://moto.allegro.pl/dywaniki-gumowe-audi-80-a4-do-2000r-dobra-cena-i1346516512.html ja w tygodniu jade obakać te dywaniki z korytkami... za tą kase to się skusze.. moze ktoś chetny do dołożenia sie do paczuszki
Rekomendowane odpowiedzi