akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 No szkoda furki Bulczas ale ogólnie [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________ Kędzior Ty też byś się usportowił... tydzień temu się tak ze Stasiem usportowiłem że wyskakiwałem z progu :polew: chodz wezme cię na spacer po dole zobaczymy kto jest lepiej usportowiony :tongue4: :polew:
Bulczas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Szkoda szukam opon właśnie bo aż boje się teraz szybko jeździć i wczoraj pierwszy raz jechałem autostradą 50km\h :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Kabaret Paranienormalni - Francuz jebłem :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 21:57_________________________________________________ wczoraj pierwszy raz jechałem autostradą 50km\h :gwizdanie: tylko nie mów że lewym pasem :polew:
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Szkoda szukam opon właśnie bo aż boje się teraz szybko jeździć i wczoraj pierwszy raz jechałem autostradą 50km\h :gwizdanie: chcesz moje conti ? :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 tylko nie mów że lewym pasem środkiem bo pasów nie było Szkoda szukam opon właśnie bo aż boje się teraz szybko jeździć i wczoraj pierwszy raz jechałem autostradą 50km\h :gwizdanie: chcesz moje conti ? :gwizdanie: Jak mi naciągniesz na 16-stki to biorę
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Kabaret Paranienormalni - Francuz jebłem :polew: :polew: MeLePeto... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Kabaret Paranienormalni - Francuz jebłem :polew: :polew: MeLePeto... :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz!
OKO Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz! pewnie już sprzedał i dlatego nie przyjeżdża
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz! pewnie już sprzedał i dlatego nie przyjeżdża :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz! pewnie już sprzedał i dlatego nie przyjeżdża :gwizdanie: chcę bo już z 1,5 miecha nie byłem ale wiem już dziś, że mnie jutro nie będzie, ogólnie to mam w c**j roboty i spadam w wyro
OKO Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz! pewnie już sprzedał i dlatego nie przyjeżdża :gwizdanie: chcę bo już z 1,5 miecha nie byłem ale wiem już dziś, że mnie jutro nie będzie, ogólnie to mam w ch***j roboty i spadam w wyro miszka zrób sobie luźniejszy dzień bo wszystko zrobisz i już będziesz niepotrzebny
Bulczas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz! pewnie już sprzedał i dlatego nie przyjeżdża :gwizdanie: chcę bo już z 1,5 miecha nie byłem ale wiem już dziś, że mnie jutro nie będzie, ogólnie to mam w ch***j roboty i spadam w wyro Nic nowego nie powiedział :polew:
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Miszka, znajomy szuka A4 w beznynie lub Pb+ lpg :gwizdanie: tylko nie wiem czy go bedzie stać na twoje, bo ostatnio oglądał ADP jak co to wal PW, oczywiście jeśli ma te 20000 na moją Miszka Ty lepiej na poscie się pojaw tą swoją padlinką zanim ją sprzedasz! pewnie już sprzedał i dlatego nie przyjeżdża :gwizdanie: chcę bo już z 1,5 miecha nie byłem ale wiem już dziś, że mnie jutro nie będzie, ogólnie to mam w ch***j roboty i spadam w wyro Zajebiesz się w tej robocie!
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 ja też spadam powoli spać, jeszcze piwko i w kimono
Kędzior Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 chcę bo już z 1,5 miecha nie byłem ale wiem już dziś, że mnie jutro nie będzie, ogólnie to mam w ch***j roboty i spadam w wyro nieprzejmuj się, fajnie jest jak cię niema :decayed: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 chcę bo już z 1,5 miecha nie byłem ale wiem już dziś, że mnie jutro nie będzie, ogólnie to mam w ch***j roboty i spadam w wyro nieprzejmuj się, fajnie jest jak cię niema :decayed: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi