Kędzior Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 i h*j w dupe jestem tego samego zdania idę po flaszkę i ją opierdolę bo inaczej mnie rozdupcy podjedz pomogę ci opierdolimy 2flaszki[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:21_________________________________________________ witam, i po pracy Kędzior coś tak uciekł wczoraj? prosto po pracy byłem, wieć pojechałem na "obiad" noi przy okazji we wtorki są reportaże o katastrofach górniczych więc sobie to oglądam przejebane oglądałem od środka :shocked: byłem lekko wstrząśnięty .. nom masakra
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 trza się zaraz zbierać w kime niemam coś ostatnio humoru ja też nie mam siema po robocie i h*j w dupe idę po flaszkę i ją opierdolę bo inaczej mnie rozdupcy witam, i po pracy Kędzior coś tak uciekł wczoraj? prosto po pracy byłem, wieć pojechałem na "obiad" noi przy okazji we wtorki są reportaże o katastrofach górniczych więc sobie to oglądam przejebane oglądałem od środka :shocked: byłem lekko wstrząśnięty .. Fakt! Krolu!? Jutro będę chyba w KTW to mógłbym to odCiebie odebrać... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 moja wraca z roboty, już złożyłem zamówienie
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Krolu!? Jutro będę chyba w KTW to mógłbym to odCiebie odebrać... :gwizdanie: ok to jak coś to puść sygnał albo dzwoń
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bulczas , zakłądasz w końcu ten kolektor czy narazie nie ? bo musze kupić już , bo mam już po dziurki w nosie powolnej jazdy
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 witam, i po pracy Kędzior coś tak uciekł wczoraj? prosto po pracy byłem, wieć pojechałem na "obiad" noi przy okazji we wtorki są reportaże o katastrofach górniczych więc sobie to oglądam to za***iście, należy się uświadamiać moja wraca z roboty, już złożyłem zamówienie miszka chillout [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:26_________________________________________________ Bulczas , zakłądasz w końcu ten kolektor czy narazie nie ? bo musze kupić już , bo mam już po dziurki w nosie powolnej jazdy zabierz bulczasowi kolektor i oddaj na wiosnę
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bulczas , zakłądasz w końcu ten kolektor czy narazie nie ? bo musze kupić już , bo mam już po dziurki w nosie powolnej jazdy Jak mi udostępnisz garaż to zakładam a jak nie to może w weekend się zmobilizuje :gwizdanie: Nie ma nic ciekawego na allegro??
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 kuwa wystawiłem leszka na parapet i o nim zapomiałem zamarzł mi browar
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 kuwa wystawiłem leszka na parapet i o nim zapomiałem zamarzł mi browar :polew:
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 w sobotę w onyxie jest Westbam :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 w sobotę w onyxie jest Westbam :gwizdanie: qr** tam nigdy nie ma miejsca to teraz już wogóle sobie tego nie wyobrażam!
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 w sobotę w onyxie jest Westbam :gwizdanie: q***wa tam nigdy nie ma miejsca to teraz już wogóle sobie tego nie wyobrażam! ja tam jeszcze nie byłem ...
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 w sobotę w onyxie jest Westbam :gwizdanie: westbam to jest jeden DJ :?: kiedyś był na topie
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 chyba zaraz czas na herbatkę, tylko kuwa nie mam nic do herbatki ;(
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 chyba zaraz czas na herbatkę, tylko kuwa nie mam nic do herbatki ;( a ja teraz rozmrażam browar na grzejniku aż puszka się nadęła
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 w sobotę w onyxie jest Westbam :gwizdanie: westbam to jest jeden DJ :?: kiedyś był na topie :banan3: :banan3:
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 chyba zaraz czas na herbatkę, tylko kuwa nie mam nic do herbatki ;( a ja teraz rozmrażam browar na grzejniku aż puszka się nadęła wsadź do mikrofalówki
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 w sobotę w onyxie jest Westbam :gwizdanie: westbam to jest jeden DJ :?: kiedyś był na topie :banan3: :banan3: stare dobre ten wałek ma z 10 lat [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:45_________________________________________________ chyba zaraz czas na herbatkę, tylko kuwa nie mam nic do herbatki ;( a ja teraz rozmrażam browar na grzejniku aż puszka się nadęła wsadź do mikrofalówki nie mam po tym jak gotowałem jajka
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 No to ja degustuje Łomża Eksport Psssyt
Rekomendowane odpowiedzi