akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 chyba zaraz czas na herbatkę, tylko kuwa nie mam nic do herbatki ;( a ja teraz rozmrażam browar na grzejniku aż puszka się nadęła wsadź do mikrofalówki Nie zapomnij wstrząsnąć przed otawrciem...
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 No to ja degustuje Łomża Eksport Psssyt nawet dobre, ale w ilości 2-3szt
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 No to ja degustuje Łomża Eksport Psssyt nawet dobre, ale w ilości 2-3szt Degustacja...
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 No to ja degustuje Łomża Eksport Psssyt nawet dobre, ale w ilości 2-3szt W takiej ilości to prawie każde jest dobre
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 No to ja degustuje Łomża Eksport Psssyt nawet dobre, ale w ilości 2-3szt W takiej ilości to prawie każde jest dobre :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja tylko degustuje No i ja też... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Audi A7 Sportback TV Advert: Imagination Meets Engineering
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 a moim zdaniem każde audi ma w sobie to coś a A7 jest jak by to wszystko co najlepsze połączyć w jeden samochód
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 a moim zdaniem każde audi ma w sobie to coś a A7 jest jak by to wszystko co najlepsze połączyć w jeden samochód akurat wszystko co najlepsze to jest w A4 B5 i R8 ale A7 jest bardzo zacne jak na duże pseudo coupe
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 dobra, ta suka też mnie miażdży od nas oczywiście
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 dobra, ta suka też mnie miażdży od nas oczywiście a tak to się zaczynało, jak ja bym chciał mieć takiego w garażu Group B: Audi Quattro The Evolution part I
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Keżor Zimowe zabawy dachowe... [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 00:51_________________________________________________prawie jak Akjam na quadzie
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Rekomendowane odpowiedzi