akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja niestety nie pojechałem bo się trochę porobiło... [...]Akjam bierz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176115.0 :gwizdanie:
Seski Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 ej pucol musze sie jakos pocieszac... ja nie moglem jechac...
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 heheh a ja za godzinę muszę jechać do roboty to nie ostatni wyjazd
Seski Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 ale wiesz jaka mam ochote sobie posmigac... basia i ktosiu
A4 Mario Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja tez tym razem nie pojechałem... :wallbash:
krolu Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Krolu coś taki zarobiony ostatnio? to nie praca mnie tak pochłania
A4 Mario Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Krolu coś taki zarobiony ostatnio? to nie praca mnie tak pochłania Czyżby Samica???? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Krolu coś taki zarobiony ostatnio? to nie praca mnie tak pochłania
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też Co tam Bulczas robiłeś?
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też Co tam Bulczas robiłeś? Zakładałem wreszcie kolektor bo już czekał od kąd turbinę robiłem
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też Co tam Bulczas robiłeś? Zakładałem wreszcie kolektor bo już czekał od kąd turbinę robiłem dobrze , że go wkońcu zmieniłeś , bo już mnie to denerwowało , że ja nie umiem znaleźć żadnego taniego na necie , a u Ciebie zarasta kurzem idealna sztuka
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też Co tam Bulczas robiłeś? Zakładałem wreszcie kolektor bo już czekał od kąd turbinę robiłem dobrze , że go wkońcu zmieniłeś , bo już mnie to denerwowało , że ja nie umiem znaleźć żadnego taniego na necie , a u Ciebie zarasta kurzem idealna sztuka Też mnie to denerwowało, a teraz nie mogę znaleźć żadnej taniej lampy
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też Co tam Bulczas robiłeś? Zakładałem wreszcie kolektor bo już czekał od kąd turbinę robiłem dobrze , że go wkońcu zmieniłeś , bo już mnie to denerwowało , że ja nie umiem znaleźć żadnego taniego na necie , a u Ciebie zarasta kurzem idealna sztuka Też mnie to denerwowało, a teraz nie mogę znaleźć żadnej taniej lampy jak co te moje są aktualisze możesz wziąć jedną i sobie podpiąć tak jak masz , żeby tylko była , a oddasz jak se kupisz tanio
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie ma to jak sobie porobić przy aucie w dziesięciostopniowym mrozie Miałem dziś jechać w góry ale nie pojechałem też Co tam Bulczas robiłeś? Zakładałem wreszcie kolektor bo już czekał od kąd turbinę robiłem dobrze , że go wkońcu zmieniłeś , bo już mnie to denerwowało , że ja nie umiem znaleźć żadnego taniego na necie , a u Ciebie zarasta kurzem idealna sztuka Też mnie to denerwowało, a teraz nie mogę znaleźć żadnej taniej lampy jak co te moje są aktualisze możesz wziąć jedną i sobie podpiąć tak jak masz , żeby tylko była , a oddasz jak se kupisz tanio Jak do wtorku nic nie znajdę to będę musiał tak zrobić
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 http://allegro.pl/lampa-tylna-lewa-audi-a4-2000r-i1352679095.html
Rekomendowane odpowiedzi