diman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie
diman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na d*pie
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 gardzisz k**wa ? ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na pupie kurna zapomniałem jak wyglądacie, ostatnio na spocie byłem chyba z 2 msc temu
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Wróciłem właśnie z baseniku i sauny...
diman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 gardzisz ku***a ? ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na pupie kurna zapomniałem jak wyglądacie, ostatnio na spocie byłem chyba z 2 msc temu no to tym bardziej przyjacielska fajka pokoju sie przyda :kox: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________ Wróciłem właśnie z baseniku i sauny... i co sie asisz [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________akjam szkoda ze cie nie bylo byly super warunki i malo ludzi
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Wróciłem właśnie z baseniku i sauny... i co sie asisz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 gardzisz ku***a ? ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na pupie kurna zapomniałem jak wyglądacie, ostatnio na spocie byłem chyba z 2 msc temu nie palę jakiś starych pozwijanych szmat
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 gardzisz ku***a ? ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na pupie kurna zapomniałem jak wyglądacie, ostatnio na spocie byłem chyba z 2 msc temu nie palę jakiś starych pozwijanych szmat :polew: :polew: to zapalisz
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 gardzisz ku***a ? ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na pupie kurna zapomniałem jak wyglądacie, ostatnio na spocie byłem chyba z 2 msc temu nie palę jakiś starych pozwijanych szmat :polew: :polew: to zapalisz
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 gardzisz ku***a ? ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem to nie omieszkam sobie go z toba pochytac tak jest szefie szef to mosz na pupie kurna zapomniałem jak wyglądacie, ostatnio na spocie byłem chyba z 2 msc temu nie palę jakiś starych pozwijanych szmat :polew: :polew: to zapalisz no to będziesz patrzył
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 aleee nudaaa co tam na supertangas ?
Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 aleee nudaaa co tam na supertangas ? dobrze żeś mi przypomniał dawno tam nie byłem może jakieś nowości będą
Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Co tam zboczuchy nuda jak cholera :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi