stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dieta Dr Dunkana tylko nery siadają to co to ma być za dieta :gwizdanie: moim zdaniem trzeba jeść na co ma się ochotę, kolacja max o 19 i dużo ruchu A dietę to będę stosował na starość jak nie będę mógł czegoś jeść lub nie będę miał zębów
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dieta Dr Dunkana tylko nery siadają to co to ma być za dieta :gwizdanie: moim zdaniem trzeba jeść na co ma się ochotę, kolacja max o 19 i dużo ruchu A dietę to będę stosował na starość jak nie będę mógł czegoś jeść lub nie będę miał zębów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty juz jestes stary :polew:
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dieta Dr Dunkana tylko nery siadają to co to ma być za dieta :gwizdanie: moim zdaniem trzeba jeść na co ma się ochotę, kolacja max o 19 i dużo ruchu A dietę to będę stosował na starość jak nie będę mógł czegoś jeść lub nie będę miał zębów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty juz jestes stary :polew: ale zęby jeszcze mam z resztą, ja już więcej piję jak jem
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dieta Dr Dunkana tylko nery siadają to co to ma być za dieta :gwizdanie: moim zdaniem trzeba jeść na co ma się ochotę, kolacja max o 19 i dużo ruchu A dietę to będę stosował na starość jak nie będę mógł czegoś jeść lub nie będę miał zębów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty juz jestes stary :polew: ale zęby jeszcze mam z resztą, ja już więcej piję jak jem to jestes na dobrej drodze [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:20_________________________________________________tak bedziemy do ciebie pisac za niedługo :polew: STANLEY - piiszsze doo Cieeeeebbiiiieee poooowoooliiii, boooo nieeeee wieeeem jaaaaaaakkkk biegllllleee czytttaaaaasz
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ściulu, brajlem do mnie. bo chu*ja widzę
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ściulu, brajlem do mnie. bo chu*ja widzę dobra :.';;.;'.;''';;.'.';'.;'.';'.';.'''.;'.';.';'.;'.'''''.;;';;;;;;;;;;;;;;;..';''.;'.';'. :polew: :polew:
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ściulu, brajlem do mnie. bo chu*ja widzę dobra :.';;.;'.;''';;.'.';'.;'.';'.';.'''.;'.';.';'.;'.'''''.;;';;;;;;;;;;;;;;;..';''.;'.';'. :polew: :polew: nie po arabsku
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ściulu, brajlem do mnie. bo chu*ja widzę dobra :.';;.;'.;''';;.'.';'.;'.';'.';.'''.;'.';.';'.;'.'''''.;;';;;;;;;;;;;;;;;..';''.;'.';'. :polew: :polew: nie po arabsku N A R A Z I E D O J U T R A :hi:
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ściulu, brajlem do mnie. bo chu*ja widzę dobra :.';;.;'.;''';;.'.';'.;'.';'.';.'''.;'.';.';'.;'.'''''.;;';;;;;;;;;;;;;;;..';''.;'.';'. :polew: :polew: nie po arabsku N A R A Z I E D O J U T R A :hi: trzym sie ojciec
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie riksze se pochytam
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie riksze se pochytam ty se juz lepiej wozek kup bedziesz sobie na spacery gibal
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie riksze se pochytam ty se juz lepiej wozek kup bedziesz sobie na spacery gibal mamy taki 20 letni cultstyle
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie riksze se pochytam ty se juz lepiej wozek kup bedziesz sobie na spacery gibal mamy taki 20 letni cultstyle e no to lans na kato bedzie jak nic
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie riksze se pochytam ty se juz lepiej wozek kup bedziesz sobie na spacery gibal mamy taki 20 letni cultstyle e no to lans na kato bedzie jak nic BBSy by się przydały
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no od dzisiaj sobie juz odpuszczam jedzenie po 19 ;( zobaczymy czy to cos da a musze powiedziec ze jestem juz niezle glodny a lodowka pelna [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________a od wiosny cza sie bedzie na rower przesiasc ja od nowego roku też się postaram moze jakiego spota zrobiomy na rowerach tylko jak ja sie tam do kato na rowerze dostane baną ja nie mam roweru co to dla ciebie pochytasz sobie riksze se pochytam ty se juz lepiej wozek kup bedziesz sobie na spacery gibal mamy taki 20 letni cultstyle e no to lans na kato bedzie jak nic BBSy by się przydały he :gwizdanie: pogadaj z bulczasem moze sprzeda swoje
Rekomendowane odpowiedzi