Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I lipa chyba jutro z upalania bo śniegu co raz mniej :kwasny:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej

w porządku ja mam vaga i kabelek więc damy rade :wink4:

No to trzeba będzie jednak tak pokombinować żeby wyjść dużo wcześniej z pracy Panowie! :good: Co prawda świece już zamówione ale posprawdzamy czy napewno to jest to?

a ile dales za swiece bo tez mam 2 do wymiany gdzie bedziesz wymienial i za ile

wymienić to nawet ja ci moge za free tylko sobie kup je :gwizdanie:

no wlasnie tu sie krolu mylisz bo w blb trzeba pokrywe glowicy otworzyc i wykrecic pompowtryski wiec to nie jest takie proste ale jak sobie poradisz to kupie mi wymienisz

Opublikowano

I lipa chyba jutro z upalania bo śniegu co raz mniej :kwasny:

no i dobrze wreszcie auto umyję :drool:

Opublikowano

no wlasnie tu sie krolu mylisz bo w blb trzeba pokrywe glowicy otworzyc i wykrecic pompowtryski wiec to nie jest takie proste ale jak sobie poradisz to kupie mi wymienisz

a to się pospieszyłem... wymieniłam już w nie jednym aucie, dziś w focusie 1,8 TDDI czy jakoś tam i nie spodziewałem się, że jest tak trudno...

Ale sprawdzę temat :tongue4:

Opublikowano

spoko Diman rozłożymy Ci to :wink4:

ale bez gwarancji że uda się i złożyć :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Nie może tak być ja w to nie wierzę... pompowtryski wykręcać, żeby świece zmienić... NIE DO WIARY - napisze do tvn-u przeszukałem forum i google i nie ma żadnego tematu dotyczącą wymiany świec w blb wiec to musi być bezproblemowe...

Albo się grubo mylę...

Opublikowano
no i dobrze wreszcie auto umyję drool

Wsumie racja bo aż wstyd takim jeździć :thumbdown:

Opublikowano

sprawdz krolu temat bo ja rozmawialem o tym z majkim i to on mi o tym mowil ja tez juz pare aut zrobilem ale takiego umieszczenia nie widzialem

Opublikowano

sprawdz krolu temat bo ja rozmawialem o tym z majkim i to on mi o tym mowil ja tez juz pare aut zrobilem ale takiego umieszczenia nie widzialem

wysłałem do niego PW... zanim to napisałeś... :gwizdanie:

szczerze, jest to dla mnie wysoce idiotyczne rozwiązanie...

Opublikowano
no i dobrze wreszcie auto umyję drool

Wsumie racja bo aż wstyd takim jeździć :thumbdown:

jeszcze coś chcesz powiedzieć? :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
jeszcze coś chcesz powiedzieć? :gwizdanie: :decayed:

No to że na moim lakierze nie widać tak bardzo brudu jak na Twoim więc niech sypie a co :naughty::polew:

Opublikowano

No to że na moim lakierze nie widać tak bardzo brudu jak na Twoim więc niech sypie a co :naughty::polew:

poczekaj jak go umytego zobaczysz :slina:

:naughty:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:52_________________________________________________kiedy będę mógł ją znów nawoskować ;(

2fd57cbccbfee754.jpg

:slina:

Opublikowano

ej, a nad czym tu się tak podniecasz? :polew:

Opublikowano
poczekaj jak go umytego zobaczysz

Hehe wiem co to ciemny kolor moje poprzednie auto było czarne i tęsknie z tym kolorem ;(

z5gmr.jpg

Opublikowano

ej, a nad czym tu się tak podniecasz? :polew:

po prostu kręci mnie moja niuńka jak jest czysta :slina::jerk:

:polew:

Opublikowano

ibiza :naughty:

a ja za to żałuję że mam taki kolor jaki mam, wolał bym biały albo srebrny, można tak extra zrobić furę że szok :decayed:

czarny nie jest zły, ale nie nadaje się na wsie/mniejsze miasteczka bo trochę kurzu i koniec :disgust:

SoMeS, zacznij wkońcu używać tej lustrzanki, a nie aparatu z telefonu :wallbash:

Opublikowano
a ja za to żałuję że mam taki kolor jaki mam, wolał bym biały albo srebrny, można tak extra zrobić furę że szok :decayed:

Pucek zapodaj plan na PW bo ja nie mogę się zdecydować w który iść kierunek :gwizdanie:

Opublikowano

ibiza :naughty:

czarny nie jest zły, ale nie nadaje się na wsie/mniejsze miasteczka bo trochę kurzu i koniec :disgust:

SoMeS, zacznij wkońcu używać tej lustrzanki, a nie aparatu z telefonu :wallbash:

Ibiza fajne autko kiedyś było :wink4:

Ja jak umyję tu w Polsce to na drugi dzień już syf :thumbdown:

w NL miałem tydzień czyste :disgust:

Zacznę używać normalnego aparatu to będziesz sobie mógł na tapetę wreszcie dawać :wink4::decayed:

Opublikowano

Rafał, jak będzie Ci się nudziło to wejdz do battalionu...

ja na kompie mam tylko fury w zbliżonych kolorach do mojego, ale mam dwie fotki sreberka :naughty:

tu masz takie 2 autka:

http://img130.imageshack.us/gal.php?g=043copyvi.jpg

SoMeS, walniesz dobre foty i auto tylko zyska na wyglądzie, a tak takim telefonem to wiesz...tylko poglądowe

Opublikowano
Ja jak umyję tu w Polsce to na drugi dzień już syf :thumbdown:

w NL miałem tydzień czyste

Czego się spodziewać po polsce jak nawet po srebrnym widać po jednym dniu tyle syfu że szkoda słów :thumbdown:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 00:13_________________________________________________

Obie niczego sobie ale pierwsza kolor felg taki brązowy :sick3: Ja chyba będę robił coś na styl drugiej tylko fele inne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.