Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz rację Pucek :wink4:

porobię jakieś sesje niebawem :good:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja bym zapodał napewno czarny dach, inne felgi niż te które masz teraz np. stary typ RS6 ale w graficie, nawet są takie na allegro, tylko że raczej musi być 18''

no chyba że BBS z rantem, albo ASA, praktycznie to samo, środek na czarno a rant w polerkę

lusterka, no nie wiem dokładnie jaki był by efekt na Twoim aucie, ale powinno być dobrze, no i zmiana grilla

czyli dach + lusterka + felgi na czarno, jednie te felgi może w graficie, ale to już do zrobienia VT + grill taki jak ma Keżor :decayed:

dojdzie ten gwint, posadzisz auto nisko a już będzie efekt :wink4:

Opublikowano

Fele na pewno będą inne i raczej pójdą w grafit. Poluje cały czas na grill z esy ale ciężko. Mi to się takie fele podobają tylko nie wiem jak to na A4 będzie wyglądało...http://www.llantasracing.com/fotos/kit%20de%20llantas%20oz%20racing%20superturismo%20gt%20negras%20letras%20rojas.jpg

Opublikowano

Rafał ja Ci jutro nawymyślam :naughty::polew:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 00:29_________________________________________________

Fele na pewno będą inne i raczej pójdą w grafit. Poluje cały czas na grill z esy ale ciężko. Mi to się takie fele podobają tylko nie wiem jak to na A4 będzie wyglądało...http://www.llantasracing.com/fotos/kit%20de%20llantas%20oz%20racing%20superturismo%20gt%20negras%20letras%20rojas.jpg

taka felga zaczyna wyglądać dobrze od 18'

Opublikowano

oj nie Rafał, Egon miał bardzo podobne, w kolorze czarnym właśnie, no i OZ, sprzedał i kupił takie z rantem ale 5cio ramienne :gwizdanie:

poszperam na vortexie to może coś znajde ciekawego :naughty:

Opublikowano

ja spadam spać :hi:

Opublikowano
Rafał ja Ci jutro nawymyślam :naughty::polew:

Tylko bez choinek i spojlerów :polew: :polew:

Czemu każdy to mówi :wallbash: :wallbash: Ja to bym chętnie nawet 19" lub 20" włożył ale te drogi :thumbdown:

:hi: SoMeS

Opublikowano

Rafał, mam tego spoooro, wrzucę na PW Ci te najlepsze, ale to trochę potrwa :polew:

rano najwyżej poogladasz :>

no Narazie SoMeS

Opublikowano
Rafał, mam tego spoooro, wrzucę na PW Ci te najlepsze, ale to trochę potrwa :polew:

rano najwyżej poogladasz :>

Spoko będzie co robić przed praca. :gwizdanie:

Ja też spadam Narka Pucek :hi: Będziesz jutro w SK??

Opublikowano

no to Narka, oj raczej nie będę, chociaż...

zobaczymy, z rana jadę na kato i sosnowiec, więc 2 razy jechać taki kawał drogi? ale nie mówie że nie :wink4:

to narazie wszytskim :hi:

Opublikowano
zobaczymy, z rana jadę na kato i sosnowiec, więc 2 razy jechać taki kawał drogi? ale nie mówie że nie

No co Ty trzeba się opłatkiem podzielić :polew: :polew: Ok spadam już :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:hi: myśmy właśnie skończyli rezać z kędziorem :naughty:

normalnie od 16tej non stop :gwizdanie:

ja jutro będe na spocie jak po mnie ktoś przyjedzie :tongue4: wiecie , nie chce brudzić furki w taką pogode :polew:

Somes, ty już chyba we wszystkich tematach na forum wrzuciłeś zdjęcie swojej fury :rolleyes: jak by jeszcze ładna była to rozumiem :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: myśmy właśnie skończyli rezać z kędziorem :naughty:

normalnie od 16tej non stop :gwizdanie:

ja jutro będe na spocie jak po mnie ktoś przyjedzie :tongue4: wiecie , nie chce brudzić furki w taką pogode :polew:

Somes, ty już chyba we wszystkich tematach na forum wrzuciłeś zdjęcie swojej fury :rolleyes: jak by jeszcze ładna była to rozumiem :polew: :polew:

to bardzo ograniczone horyzonty masz na forum bo w aż 4ech stałych chyba :cool1:

:decayed:

Opublikowano

Rafal te fele są mega... Egon miał calkiem inne... :wallbash: :wallbash:

Keżor jak chcesz to ja przyjadę

Opublikowano
:hi: witam po dłuższej nieobecności hehe o czizuss masakra hehehe Keżor dzięki wielkie za wczoraj :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: tylko coś za szybko u ciebie czas mija :polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 12:38_________________________________________________aa ten dolot chyba poprawił Nm bo wydaję mi się że zdecydowanie lepiej przyśpiesza :>
Opublikowano

spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej

w porządku ja mam vaga i kabelek więc damy rade :wink4:

No to trzeba będzie jednak tak pokombinować żeby wyjść dużo wcześniej z pracy Panowie! :good: Co prawda świece już zamówione ale posprawdzamy czy napewno to jest to?

a ile dales za swiece bo tez mam 2 do wymiany gdzie bedziesz wymienial i za ile

52pln za sztukę ale podobno trzeba wymienić 4 sztuki nawet jak nie domaga jedna czy dwie albo trzy albo cztery... :naughty: Generalnie trzeba wymienić wszystkie... :mysli:
Opublikowano
  • Autor

siemka

Keżor jak chcesz to ja przyjadę

chce :gwizdanie: weź wózek do silnika :wink4:

:hi: witam po dłuższej nieobecności hehe o czizuss masakra hehehe Keżor dzięki wielkie za wczoraj :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: tylko coś za szybko u ciebie czas mija :polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 12:38_________________________________________________aa ten dolot chyba poprawił Nm bo wydaję mi się że zdecydowanie lepiej przyśpiesza :>

no czas mija za***iście szybko :) ja dziś wkońcu ściągnąłem pas przedni i teraz musze silnik wytargać :kox:

co do dolotu to wiadomo :cool1: co profi robota to profi robota :evil:

Opublikowano

:hi:

z upalania śniegu nici...bylem na parkingu na lotnisku i lipa asfalt goły zero śniega, no chyba, że na płytę lotniska wbijamy dziś :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

z upalania śniegu nici...bylem na parkingu na lotnisku i lipa asfalt goły zero śniega, no chyba, że na płytę lotniska wbijamy dziś :gwizdanie:

je nie biore auta, także sie dostosuje :decayed:
Opublikowano

o której zbiórka? :gwizdanie:

Keżor weźmiesz to dla mnie? :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.