akjam Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 q***wa coś dojść do siebie nie mogę! słabo klinujesz witka wszystkim i do spota (choć mogę nie dojechać - trasa) Właśnie wczoraj znowu ostro w palnik było... Ale już koniec! K-ce Najlepszego w Nowym Roku Dosiego witam wszystkich ŻYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU późno ale szczerze [...] Wzajemnie!
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No ja na szczęście też dojechałem, ale fakt, banie miałem do wieczora o alkomacie mówiłem od dawna, ale nikt nie słuchał :gwizdanie: za 2h do roboty, nie ma to jak pracująca niedziela
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 11:18_________________________________________________ No ja na szczęście też dojechałem, ale fakt, banie miałem do wieczora o alkomacie mówiłem od dawna, ale nikt nie słuchał :gwizdanie: za 2h do roboty, nie ma to jak pracująca niedziela no nie przesadzaj że tak cie do wieczora 3mało... to co na spocie ściepa na kacusia...
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No trzeba kupić alko a co znowu musiałbyś się sprawdzić?
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No trzeba kupić alko a co znowu musiałbyś się sprawdzić? Ja się nie muszę sprawdzać. Zawsze jestem gotów do jazdy
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No trzeba kupić alko a co znowu musiałbyś się sprawdzić? Ja się nie muszę sprawdzać. Zawsze jestem gotów do jazdy dobra dobra ty może tak... a jak tam będą misiaki sądziły to tego nie wiesz
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No trzeba kupić alko a co znowu musiałbyś się sprawdzić? Ja się nie muszę sprawdzać. Zawsze jestem gotów do jazdy dobra dobra ty może tak... a jak tam będą misiaki sądziły to tego nie wiesz Dlatego trza kupić kacusia :polew:
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No trzeba kupić alko a co znowu musiałbyś się sprawdzić? Ja się nie muszę sprawdzać. Zawsze jestem gotów do jazdy dobra dobra ty może tak... a jak tam będą misiaki sądziły to tego nie wiesz Dlatego trza kupić kacusia :polew: no właśnie... to ja ci podam numer mojego konta...
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Podaj od razu hasło żebym się nie musiał męczyć
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Podaj od razu hasło żebym się nie musiał męczyć i tak mam 13zł
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Podaj od razu hasło żebym się nie musiał męczyć i tak mam 13zł teraz coś masz a tak zawsze byś miał debet
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Podaj od razu hasło żebym się nie musiał męczyć i tak mam 13zł teraz coś masz a tak zawsze byś miał debet trza się zbierać umyć itp... a potem do sklepu
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja potem jadę do ZOO gdzie...? No tam tam
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja potem jadę do ZOO gdzie...? No tam tam no co ty... w taką pogodę...
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja potem jadę do ZOO gdzie...? No tam tam no co ty... w taką pogodę... No nie wiem Monika mnie ciągnie :gwizdanie:
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja potem jadę do ZOO gdzie...? No tam tam no co ty... w taką pogodę... No nie wiem Monika mnie ciągnie :gwizdanie: :polew:
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pogoda nie jest tragiczna i przynajmniej się dotlenie
Rekomendowane odpowiedzi