talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witka :decayed: ja też sie musze ogarnąć i na niwke jechać a tak mi sie nie chce
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pogoda nie jest tragiczna i przynajmniej się dotlenie dotleniam to ja się z sabą na spacerze i tyle mi wystarczy... [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 13:32_________________________________________________a tak w ogóle to może zostawił ktoś coś u mnie...? jak tak to wiecie jak gdzie i z czym się zgłosić... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja chyba zostawiłem śpiwór i kocyk i 4 browary , także tylko te dwie rzeczy bym odebrał , a piwa sobie zostaw , pasi ? no i szło by sie rozliczyć jakoś za to żarełko :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________a i CD z fantastyczną muzyką
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja chyba zostawiłem śpiwór i kocyk i 4 browary , także tylko te dwie rzeczy bym odebrał , a piwa sobie zostaw , pasi ? no i szło by sie rozliczyć jakoś za to żarełko :gwizdanie: no to oddam ci wszystko na spocie a jeśli chodzi o rozliczanie to trza by wszystko podsumować więc magda musi to policzyć także może kiedyś coś się okaże [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:10_________________________________________________a ps. kocyka nie widziałem jeszcze [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:12_________________________________________________keżor a co ty nam wyniosłeś że się nie umiałeś spakować do plecaka a tyle rzeczy ci zostało...
keżor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe , w plecaku miałem śpiwór ,kocyk i laćki , drugi śpiwór i kocyk były luzem i właśnie te co były luzem zostały , chyba , że ktoś je niechcący wyniósł jako swoje :gwizdanie:
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 śpiwór był pod łóżkiem a kocyka jeszcze poszukam...
keżor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 śpiwór był pod łóżkiem a kocyka jeszcze poszukam... ja też jeszcze poszukam , bo może sie okazać , że na takiej kapie wychodziliśmy , że mam go w aucie hehe [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________a teraz spadam , bo umówiłem sie z koleżanką , że jej pomoge w geometrii wykreślnej
Seski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 śpiwór był pod łóżkiem a kocyka jeszcze poszukam... ja też jeszcze poszukam , bo może sie okazać , że na takiej kapie wychodziliśmy , że mam go w aucie hehe [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________a teraz spadam , bo umówiłem sie z koleżanką , że jej pomoge w geometrii wykreślnej tylko nie ćwicz na niej... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 śpiwór był pod łóżkiem a kocyka jeszcze poszukam... ja też jeszcze poszukam , bo może sie okazać , że na takiej kapie wychodziliśmy , że mam go w aucie hehe [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________a teraz spadam , bo umówiłem sie z koleżanką , że jej pomoge w geometrii wykreślnej Nie ćwicz tak jak z Anią na imprezie
talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Seski ja zostawiłem miske po sałatce.. mama mi przypomniała, że brałem takową z chaty :decayed:
OKO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 śpiwór był pod łóżkiem a kocyka jeszcze poszukam... ja też jeszcze poszukam , bo może sie okazać , że na takiej kapie wychodziliśmy , że mam go w aucie hehe [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________a teraz spadam , bo umówiłem sie z koleżanką , że jej pomoge w geometrii wykreślnej Nie ćwicz tak jak z Anią na imprezie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:59_________________________________________________Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bym się ... :beer1: a jutro trzeba do roboty
OKO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bym się ... :beer1: a jutro trzeba do roboty nie pije nic tylko herbatkę jeszcze na pewno mam promile we krwi
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja też dziś bez alko bo jutro do roboty od rana.
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobry wieczorem a ja juz nie pije Oj tam, oj tam...
OKO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobry wieczorem a ja juz nie pije czyżby "syndrom dnia wczorajszego"
Rekomendowane odpowiedzi