Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witka :decayed: :decayed:

ja też sie musze ogarnąć i na niwke jechać a tak mi sie nie chce :(

Opublikowano

Pogoda nie jest tragiczna i przynajmniej się dotlenie :naughty:

dotleniam to ja się z sabą na spacerze i tyle mi wystarczy... :P[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 13:32_________________________________________________a tak w ogóle to może zostawił ktoś coś u mnie...? :decayed:

jak tak to wiecie jak gdzie i z czym się zgłosić... :gwizdanie:

Opublikowano

:siema: ja chyba zostawiłem śpiwór i kocyk :decayed: i 4 browary , także tylko te dwie rzeczy bym odebrał , a piwa sobie zostaw , pasi ? :decayed:

no i szło by sie rozliczyć jakoś za to żarełko :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________a i CD z fantastyczną muzyką :kox:

Opublikowano

:siema: ja chyba zostawiłem śpiwór i kocyk :decayed: i 4 browary , także tylko te dwie rzeczy bym odebrał , a piwa sobie zostaw , pasi ? :decayed:

no i szło by sie rozliczyć jakoś za to żarełko :gwizdanie:

no to oddam ci wszystko na spocie ;)

a jeśli chodzi o rozliczanie to trza by wszystko podsumować więc magda musi to policzyć także może kiedyś coś się okaże ;)

[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:10_________________________________________________a ps. kocyka nie widziałem jeszcze :P[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:12_________________________________________________keżor a co ty nam wyniosłeś że się nie umiałeś spakować do plecaka a tyle rzeczy ci zostało... :decayed:

Opublikowano

hehe , w plecaku miałem śpiwór ,kocyk i laćki :decayed: , drugi śpiwór i kocyk były luzem :P i właśnie te co były luzem zostały , chyba , że ktoś je niechcący wyniósł jako swoje :gwizdanie:

Opublikowano

śpiwór był pod łóżkiem :decayed:

a kocyka jeszcze poszukam... :kox:

ja też jeszcze poszukam , bo może sie okazać , że na takiej kapie wychodziliśmy , że mam go w aucie hehe :tongue4:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________a teraz spadam , bo umówiłem sie z koleżanką , że jej pomoge w geometrii wykreślnej :naughty::evil2::zyzol:
Opublikowano

ja też jeszcze poszukam , bo może sie okazać , że na takiej kapie wychodziliśmy , że mam go w aucie hehe :tongue4:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________a teraz spadam , bo umówiłem sie z koleżanką , że jej pomoge w geometrii wykreślnej :naughty::evil2::zyzol:

tylko nie ćwicz na niej... :gwizdanie:

Opublikowano

Nie ćwicz tak jak z Anią na imprezie :decayed:
Opublikowano

Seski ja zostawiłem miske po sałatce.. mama mi przypomniała, że brałem takową z chaty :decayed: :decayed:

Opublikowano

:hi:

Nie ćwicz tak jak z Anią na imprezie :decayed:

:cool1:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:59_________________________________________________Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :decayed:

Opublikowano

ale bym się ... :beer1: a jutro trzeba do roboty :kwasny:

Opublikowano

ale bym się ... :beer1: a jutro trzeba do roboty :kwasny:

nie pije nic tylko herbatkę :evil:

jeszcze na pewno mam promile we krwi :guma:

Opublikowano

Ja też dziś bez alko bo jutro do roboty od rana. :cool1:

Opublikowano

dobry wieczorem a ja juz nie pije :sick3:

Opublikowano

dobry wieczorem a ja juz nie pije :sick3: