Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych i takich co pisaliście powyżej :> no i oczywiście "pakiet lenistwo'' i ''pakiet obżarstwo''...........w serii dla każdego :kox:
krolu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 było juz wesołch było radosnych to ja zycze pogodnych świat dostałeś mojego smsa ?? A ja życzę Wam "wyrezanych" Świąt Ty idż lepiej po przedłużacz i podłącz wkońcu lampki w pokoju :> A po co skoro jest jasno i nie widać, że świeca
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 było juz wesołch było radosnych to ja zycze pogodnych świat dostałeś mojego smsa ?? A ja życzę Wam "wyrezanych" Świąt Ty idż lepiej po przedłużacz i podłącz wkońcu lampki w pokoju :> A po co skoro jest jasno i nie widać, że świeca Keżor myśli, że wszyscy mają takie lampki na choinkę jak jego ledy z eS 6
akjam Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych! Radosnych! Spokojnych! Alkoholowych! ŚWIĄT!!!!!! :kox:
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 a tu wszyscy jedzą jeszcze czy co :> ?
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 a tu wszyscy jedzą jeszcze czy co :> ? ja już po :gwizdanie: Keżor - AWX wlazł pod choinkę?
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 a tu wszyscy jedzą jeszcze czy co :> ? ja już po :gwizdanie: Keżor - AWX wlazł pod choinkę? kurde, za mały chojok chyba
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Keżor, no to co, tylko sweterek dostałeś? :>
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Keżor, no to co, tylko sweterek dostałeś? :> :polew: :polew:
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Keżor, no to co, tylko sweterek dostałeś? :> sweter tyż prezent :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ale jak się Pucek spiął że tylko sweter sweterek też prezent poza tym nie liczy się co jak dla mnie
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no wiadomo że to dla żartu :> a ja nie dostałem sweterka Keżor, jakoś słabo tam rezasz...
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ja też nie dostałem Keżor kiedy maszyne odpalisz?
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie chce zapeszać czy też krakać ale wydaje mi się że po nowym roku
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie chce zapeszać czy też krakać ale wydaje mi się że po nowym roku też mam takie nieodparte wrażenie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie chce zapeszać czy też krakać ale wydaje mi się że po nowym roku jeszcze w aucie jest stary silnik jak nie zbiore kasy to będzie lipa i będe musiał naprawiać to co jest :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 jeszcze w aucie jest stary silnik jak nie zbiore kasy to będzie lipa i będe musiał naprawiać to co jest :gwizdanie: ja tam chętnie Cię wspomogę jak masz coś na sprzedaż dobrego :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Keżor, idz na pkp, powieś kartkę na plecy że oddasz się za pieniądze, łatwo i szybko zarobisz ps. nie testowałem tego na siebie ja bym jednak za wszelką cenę kombinował kasę, bo taki projekt da Ci wiele radości
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Keżor, idz na pkp, powieś kartkę na plecy że oddasz się za pieniądze, łatwo i szybko zarobisz ps. nie testowałem tego na siebie ja bym jednak za wszelką cenę kombinował kasę, bo taki projekt da Ci wiele radości dobrze gada polać mu ze wskrzeszanego silnika ciężko będzie potem już większą moc wydusić...
Rekomendowane odpowiedzi