Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 na takim AWX jak zapodasz program to już będzie różnica szokująca, więcej niż masz teraz, a silnik praktycznie nie wysilony
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Keżor, idz na pkp, powieś kartkę na plecy że oddasz się za pieniądze, łatwo i szybko zarobisz ps. nie testowałem tego na siebie ja bym jednak za wszelką cenę kombinował kasę, bo taki projekt da Ci wiele radości jakbyś wiedział co robiłem w tym tygodniu :gwizdanie: ale kryzys dopadł wszystkich równo :polew:
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 co robiłeś Keżor? mam Ci żart tłumaczyć ? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 pojadł, jeszcze nie popił bo byłem kierowcą ale już sie piwko grzeje na gazie więc zapodam cieplaka ale wracając coś mi furka nie tak chodziła puszczając sprzęgło bieg nie łapie tak na jeden raz ale są odczuwalne takie niby szarpnięcia, nie są mocne ale jednak odczuwalne, dodam, ze mam nowe sprzęgło nie wiecie co to może być ?(może to mieć coś wspólnego z rozrządem ? )[br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________porównałbym to do jazdy na biegu bez gazu i takie dodawanie gazu i puszczanie od razu - często eLki tak szarpią, tylko, że u mnie to jest dużo mniej widoczne ;(
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Miszka może poduszki pod skrzynką lub silnikiem?
piterra Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 A i Wam Katosy Zdrowych i Wesołych świąt Życzę
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Miszka może poduszki pod skrzynką lub silnikiem? ja to się totalnie nie znam a to co opisałem to może być to co Ty napisałeś ? Pitek tobie również
Bulczas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jedziem na pasterkę Do jutra panowie Pitek zdrowych i wesołych
piterra Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Miszka może poduszki pod skrzynką lub silnikiem? ja to się totalnie nie znam a to co opisałem to może być to co Ty napisałeś ? Pitek tobie również Jedziem na pasterkę Do jutra panowie Pitek zdrowych i wesołych thx
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 owszem Miszka... a nie telepie Ci bardziej autem?
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 owszem Miszka... a nie telepie Ci bardziej autem? nie telepie, ale z dwa dni temu miałem taką sytuację: podjeżdżając na krawężnik dałem za mało gazu więc poprawiłem i zaczęło nim telepać i prawie tak jakby miał zgasnąć
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 hmm... kurde nie bardzo można to w ten sposób opisać jak by to były poduchy to od razu bym wiedział po wsiadnięciu do auta a tak to mogą być j eszcze inne przyczyny hmm.. a jak stoisz dajmy na to na postoju z włączonym autem? czujesz jakieś drgania których nie było?
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 hmm... kurde nie bardzo można to w ten sposób opisać jak by to były poduchy to od razu bym wiedział po wsiadnięciu do auta a tak to mogą być j eszcze inne przyczyny hmm.. a jak stoisz dajmy na to na postoju z włączonym autem? czujesz jakieś drgania których nie było? nie, zero drgań
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 to poduszki raczej odpadają... sprzęgło nowe mówisz?
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 a kiedy ostatnio stroiłeś LPG? bo widzę że masz a teraz to jest moim głównym podejrzanym :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 wg książki co 15000km nie jestem mechanikiem ale dla mnie to tak jakby w środku w silniku coś się obracało szybciej niż same obroty silnika, myślę, że mechanior bedzie potrzebny, może to jakaś pierdoła może nie, kiedyś już uszczelkę pod głowicą mi wmawiali a okazał się czujnik temperatury cieczy chłodzącej, nie zaśmiecajmy tego katowickiego spamu jutro zapodam wątek i się łobocy ale mimo wszystko SoMeS dzięki za zainteresowanie [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 23:49_________________________________________________keżor na pasterkę nie idziesz ?
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 keżor na pasterkę nie idziesz ? a po co ? :gwizdanie: ja jak już ide do kościoła to nigdy w czasie mszy
Rekomendowane odpowiedzi