SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 siema dziołchy ale wczoraj zapiłem :gwizdanie: dziś o 11 rano miałem ciemno przed oczami zjadłbym coś, może być piwo a kobieta w Ikei i nie ma kto iść do sklepu ja o 10tej musiłem moją do roboty zawieźć to myślałem że zarzygam auto 'w Ikei dobre hotdogi są
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam nietypowe pytanie ma ktoś dysk przenosny okolo 100 Gb :gwizdanie: pozyczyc, musze formata zrobic a mam tutaj trochę danych i chcialbym to zachowac i drugie: ma ktoś sprawdzonego windowsa 7 x64 pl ?
stanley Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam nietypowe pytanie ma ktoś dysk przenosny okolo 100 Gb :gwizdanie: pozyczyc, musze formata zrobic a mam tutaj trochę danych i chcialbym to zachowac i drugie: ma ktoś sprawdzonego windowsa 7 x64 pl ? nic z tych rzeczy [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 12:37_________________________________________________ siema dziołchy ale wczoraj zapiłem :gwizdanie: dziś o 11 rano miałem ciemno przed oczami zjadłbym coś, może być piwo a kobieta w Ikei i nie ma kto iść do sklepu ja o 10tej musiłem moją do roboty zawieźć to myślałem że zarzygam auto 'w Ikei dobre hotdogi są mogłeś aviomarin łyknąć jakoś jeść mi się nie chce, jedynie pić
Kanar Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam nietypowe pytanie ma ktoś dysk przenosny okolo 100 Gb :gwizdanie: pozyczyc, musze formata zrobic a mam tutaj trochę danych i chcialbym to zachowac i drugie: ma ktoś sprawdzonego windowsa 7 x64 pl ? co do dysku to jakaś 80GB by sie znalazła, przejściówke pod usb też bym wytargał, co do 7 64bit to musiałbym zobaczyć co mam w robocie bo w domu takich wynalazków nie trzymam :gwizdanie: a tak w ogóle to wszyskim i pytanie na dziś widział ktoś Avatar w kinie?? warto czy nie bardzo?? :>
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kanar, no 80 gb tez by mnie ratowało :gwizdanie: ja to w sumie na 1 dzień maks potrzebował bym
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja jak coś to mam keszeń do dysków na 3,5" :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 za 15 minut będzie Kanar u mnie z dyskiem :notworthy: :notworthy: :notworthy:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 za 15 minut będzie Kanar u mnie z dyskiem :notworthy: :notworthy: :notworthy: ja będe za godzine ale nie do Ciebie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 za 15 minut będzie Kanar u mnie z dyskiem :notworthy: :notworthy: :notworthy: ja będe za godzine ale nie do Ciebie To ja też pojadę karnąć się po Kato i wrócę do domu Witam Katowice
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam O to efekt dzisiejszych prac z zawiasem Air ride i ukręcona śruba w końcówce drążka kierowniczego
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam O to efekt dzisiejszych prac z zawiasem Air ride i ukręcona śruba w końcówce drążka kierowniczego klin jak chu.j
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rafał, a Ty masz tylko gwint na przodzie? bo poważnie, klin wyszedł konkretny :>
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rafał, a Ty masz tylko gwint na przodzie? bo poważnie, klin wyszedł konkretny :> a mówiłem mu że pomogę
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rafał, a Ty masz tylko gwint na przodzie?bo poważnie, klin wyszedł konkretny Gwint jest tylko na przodzie więc luz a mówiłem mu że pomogę Daliśmy radę z Keżorem, nie chciałem Cię fatygować :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 siema ziomale dotarłem cały i bez punktów ale w czwartek znowu śmigam tym razem do łodzi tęskniliście no poweidzcie że wam mnie brakowało :polew:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 tęskniliście no poweidzcie że wam mnie brakowało :polew: taaaa, strasznie :gwizdanie: nie no tęskniliśmy , przynajmniej coś sie działo , a teraz to posłucha jak ch*j
Rekomendowane odpowiedzi