stanley Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: magister
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no i oczywiście po trupach do celu, po trupach celu
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no i oczywiście po trupach do celu, po trupach celu :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 trzeba się zbierać do roboty zaraz
Seski Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no magister poeta... w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no i oczywiście po trupach do celu, po trupach celu no i oczywiście młody gniewny...
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 trzeba się zbierać do roboty zaraz ja za chwilke wychodze wiec bajoo zimnego piwka w domu
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no magister poeta... w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no i oczywiście po trupach do celu, po trupach celu no i oczywiście młody gniewny...
Seski Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no magister poeta... w ten wolny poniedziałek... jak by się jeszcze uczyć nie trzeba było... ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz i doszło ich wielu.... :polew: no i oczywiście po trupach do celu, po trupach celu no i oczywiście młody gniewny... tak tak... wiem że to nie z tego filmu ale cóż miałem napisać masz lepszy pomysł...?
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trzeba było się uczyć jak byłeś młody Seski :gwizdanie:
Seski Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trzeba było się uczyć jak byłeś młody Seski :gwizdanie: eee hola hola ja wciąż jestem młody i piękny...
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trzeba było się uczyć jak byłeś młody Seski :gwizdanie: eee hola hola ja wciąż jestem młody i piękny... to uważaj na siebie :polew:
Seski Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trzeba było się uczyć jak byłeś młody Seski :gwizdanie: eee hola hola ja wciąż jestem młody i piękny... to uważaj na siebie :polew: no cały czas muszę... pełno jakiś napalonych dziewczyn i gejów... ale na szczęście cały czas się mam na baczności... [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 09:22_________________________________________________dobra czas sie brać do roboty...
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trzeba było się uczyć jak byłeś młody Seski :gwizdanie: eee hola hola ja wciąż jestem młody i piękny... to uważaj na siebie :polew: No no uważaj bo Miszka ma oko na Ciebie
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trzeba było się uczyć jak byłeś młody Seski :gwizdanie: eee hola hola ja wciąż jestem młody i piękny... to uważaj na siebie :polew: No no uważaj bo Miszka ma oko na Ciebie :polew: :polew: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 następny obijacz się pojawił :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a mi się wszystko pojebało i jeszcze siedzę z godzinę w domu
Rekomendowane odpowiedzi