diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta i może frytki do tego :polew: :polew: niech sie gonią u nas jest najlepiej[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:32_________________________________________________ maxito nowicjusz jest pierwszy potem jest poczatkujacy czyli jesteśmy głeboko w pupie na szarym koncu ale mi tam na gore sie nie spieszy
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Keżor, jak dostanę ten pakiet startowy to z chęcią będę do Was wpadał
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Keżor, jak dostanę ten pakiet startowy to z chęcią będę do Was wpadał możesz dostać polo z ełu :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta i może frytki do tego :polew: :polew: niech sie gonią u nas jest najlepiej[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:32_________________________________________________ maxito nowicjusz jest pierwszy potem jest poczatkujacy czyli jesteśmy głeboko w pupie na szarym koncu ale mi tam na gore sie nie spieszy mówisz że tam jest tak źle no ta różowe barwy przybierasz
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 mówisz że tam jest tak źle no ta różowe barwy przybierasz Max, jeszcze raz to napisz
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 mówisz że tam jest tak źle no ta różowe barwy przybierasz Max, jeszcze raz to napisz po co ???
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 bo My tego NE ROZUMIMY mam drukowanymi pisać sie czepiata
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 mówisz że tam jest tak źle no ta różowe barwy przybierasz Max, jeszcze raz to napisz po co ??? to chociaż przecinki wstaw :gwizdanie: bo poważnie nie czaje o co cho
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta i może frytki do tego :polew: :polew: niech sie gonią u nas jest najlepiej[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:32_________________________________________________ maxito nowicjusz jest pierwszy potem jest poczatkujacy czyli jesteśmy głeboko w pupie na szarym koncu ale mi tam na gore sie nie spieszy mówisz że tam jest tak źle no ta różowe barwy przybierasz cza placic a i sie forum zajmowac nowych witac i takie tam nie dla mnie
Kanar Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Max próbowałem od przodu i od tyłu to czytac i za Chiny nie czaje, ale może zmęczony jestem
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta i może frytki do tego :polew: :polew: niech sie gonią u nas jest najlepiej[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:32_________________________________________________ maxito nowicjusz jest pierwszy potem jest poczatkujacy czyli jesteśmy głeboko w pupie na szarym koncu ale mi tam na gore sie nie spieszy mówisz że tam jest tak źle no ta różowe barwy przybierasz cza placic a i sie forum zajmowac nowych witac i takie tam nie dla mnie no, chyba że tak ... i tak mam wydatków kupe, a i jeszcze za forum miałbym bulić, porażka to ja chce zostać nowicjuszem, no może początkującym co najwyżej. Ładnie prof.Keżoże [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:55_________________________________________________może zmieńmy temat bo co tu wchodzę to albo kasty mi chcecie przywozić, teraz cd, a to moja fura ma 116 koni teraz wam się nie podoba jak pisze jak mnie nie chcecie to poprostu wystarczy ładnie grzecznie powiedzieć WYPIERD...J i sobie pójde do ełu np. albo sam se a4.cklub.eupl założe
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 chyba , prof . Keżorze , ale co ja tam wiem ale tamtego zdania dalej nie rozumiem :gwizdanie: czy chodziło o: "mówisz że tam jest tak źle (chodzi pewnie o tą wspomnianą góre przez Dimana ) no ta (może miało być "no to kiedy" i wtedy bym zrozumiał ) różowe barwy przybierasz " i naprawde nie chce sie czepiać ,ale nie rozumiem sensu tego zdania tak napisanego jak jest
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 a te 50zł na rok to faktycznie wielkie pieniądze :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 chyba , prof . Keżorze , ale co ja tam wiem ale tamtego zdania dalej nie rozumiem :gwizdanie: czy chodziło o: "mówisz że tam jest tak źle (chodzi pewnie o tą wspomnianą góre przez Dimana ) no ta (może miało być "no to kiedy" i wtedy bym zrozumiał ) różowe barwy przybierasz " i naprawde nie chce sie czepiać ,ale nie rozumiem sensu tego zdania tak napisanego jak jest mówisz że tam jest tak źle ? :mysli:(chodzi o klubowicza) no ta... (sarkazm) i różowe barwy przybierasz (stwierdzenie faktu ) :>
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a te 50zł na rok to faktycznie wielkie pieniądze :gwizdanie: ale powiedz kezor co oprocz tego ze sie wczesniej na ogolnopolski zapisze bede mial no i wital ludzi na niubie
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a te 50zł na rok to faktycznie wielkie pieniądze :gwizdanie: ale powiedz kezor co oprocz tego ze sie wczesniej na ogolnopolski zapisze bede mial no i wital ludzi na niubie diman weź przestań, bo przygarniesz kropka :polew:
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 chyba , prof . Keżorze , ale co ja tam wiem ale tamtego zdania dalej nie rozumiem :gwizdanie: czy chodziło o: "mówisz że tam jest tak źle (chodzi pewnie o tą wspomnianą góre przez Dimana ) no ta (może miało być "no to kiedy" i wtedy bym zrozumiał ) różowe barwy przybierasz " i naprawde nie chce sie czepiać ,ale nie rozumiem sensu tego zdania tak napisanego jak jest mówisz że tam jest tak źle ? :mysli:(chodzi o klubowicza) no ta... (sarkazm) i różowe barwy przybierasz (stwierdzenie faktu ) :> no to trzeba było pier**l..ć przecinki :> a te 50zł na rok to faktycznie wielkie pieniądze :gwizdanie: ale powiedz kezor co oprocz tego ze sie wczesniej na ogolnopolski zapisze bede mial no i wital ludzi na niubie a czy ja sie cisne na klubo ? 50zł na rok to jest żaden pieniądz , a pomaga sie w pozycjonowaniu forum Klubowiczem zostaje sie dla samego siebie raczej, bo to faktycznie prawie nic nie daje , ale jest sie w oczach wszystkich (głównie nowych) jakby wyżej rangą i ma sie taki jakby szacunek
Rekomendowane odpowiedzi