Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no diman widzisz jakie to wszysto proste i tanie a gdzie jest nadworny mechanik i drugi rezacz krolu??? nie widać go... "ktoś mu kabel od internetu urwał" :polew:
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja tam sie kropkow nie boje nie maja na mnie haka a szacunek to sobie moge wyrobic i bez klubowicza
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja tam sie kropkow nie boje nie maja na mnie haka a szacunek to sobie moge wyrobic i bez klubowicza wypijesz 2.0 na głowe i szcunek jest [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 21:34_________________________________________________ello rafal coś tam słyszałem, czy czytałem że zawieszke zmieniłeś. jutro to przyczimy :naughty:
Bulczas Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema No dziś udało się ukończyć zmianę zawiechy Jest mega gleba ale tylko chwilowo bo Keżor mi nie wytłumaczył jak się reguluje Jeszcze raz dzięki Keżor za garaż i pomoc
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ale jest sie w oczach wszystkich (głównie nowych) jakby wyżej rangą i ma sie taki jakby szacunek No "taki jakby" świetnie to określa
stanley Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Max, a co do Mikołaja, to też mnie rozwalił pokażę go ziomkom Św Mikołaj u mnie już był, teraz wysłałem go do Was :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jestem jestem nie martwcie się 1. wspólny spot z eu - jestem za wyciągnijmy rękę, jest okres świąteczny więc powiem - bądźmy pasterzami dla zbłąkanych owieczek 2. tak jak pisał keżor klubowicza robisz dla samego siebie... ja mam szacunek chociaż jestem POCZĄTKUJACY 3. Max nie ma sprawy cieszę się, że mogłem Ci pomóc i nie obrażaj się
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 wieczorkiem Ktoś się wybiera na jakieś narty albo snowboard, sanki?
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 wieczorkiem Ktoś się wybiera na jakieś narty albo snowboard, sanki? j ana parapet bardzo chętnie :> ale troche lipton ze śniegiem
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 wieczorkiem Ktoś się wybiera na jakieś narty albo snowboard, sanki? j ana parapet bardzo chętnie :> ale troche lipton ze śniegiem No to musimy się kiedyś zorganizować... Teraz w Szczyrku tylko Golgota i Solisko po 30cm...
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 wieczorkiem Ktoś się wybiera na jakieś narty albo snowboard, sanki? j ana parapet bardzo chętnie :> ale troche lipton ze śniegiem No to musimy się kiedyś zorganizować... Teraz w Szczyrku tylko Golgota i Solisko po 30cm... jakby co to ja tez sie pisze
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czy ktoś z WAS ma pociągnięty w bagażniku kabelek do zmieniarki cd (bądź ma zmieniarkę) na okrągłą wtyczkę?? Mam ori zmieniarkę i nie wiem czy działa, a nie mam tego jak sprawdzić... Leży mi a w dodatku doskwiera mi brak miejsca :wallbash:
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam z rana Musiałbym sprawdzić Krolu jak to wygląda u mnie..
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Miszka będziesz na spocie czy Cie Twoja nie puści
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja postaram się być. Będzie miał ktoś VAGa? Tydzień tmu niestety nie dotarłem.
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jakiego masz? Wiem, że diman miał coś co hula na bank z B7.
Kędzior Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 witam panowieee już wróciłem :> powiedzmy że cały ten zaległy spam przeczytałem co tam słychać??
Rekomendowane odpowiedzi