Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakie są spoko tytonie do sziszy ? bo chce jutro zdmuchnąć kurz ze swojej Zapodaj se sraczko - buraczkowy wyjebuje z kapci :polew: keżor proponuję Gadżę - będziesz hipnotajzed
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 A już miałem Ci pisać że Ci odstąpie 50-tkę a tak to jeszcze raz SSSS -Sam Sobie Ssij Suko J E B S I Ę
keżor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakie są spoko tytonie do sziszy ? bo chce jutro zdmuchnąć kurz ze swojej Zapodaj se sraczko - buraczkowy wyjebuje z kapci :polew: keżor proponuję Gadżę - będziesz hipnotajzed no wiem wiem , próbowałem wypasik jest hehe
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 A już miałem Ci pisać że Ci odstąpie 50-tkę a tak to jeszcze raz SSSS -Sam Sobie Ssij Suko J E B S I Ę SSSSiS SAM SOBIE SSIJ SUKO i sp***dalaj jakie są spoko tytonie do sziszy ? bo chce jutro zdmuchnąć kurz ze swojej Zapodaj se sraczko - buraczkowy wyjebuje z kapci :polew: keżor proponuję Gadżę - będziesz hipnotajzed no wiem wiem , próbowałem wypasik jest hehe :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 SSSSiS SAM SOBIE SSIJ SUKO i spie***j Nuda
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 SSSSiS SAM SOBIE SSIJ SUKO i spie***j Nuda życie
keżor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 to może masz Miszka coś pochytać do tej sziszy ?
Adrenalina Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakie są spoko tytonie do sziszy ? bo chce jutro zdmuchnąć kurz ze swojej nam ze Stasiem chyba najbardziej podszedł jabłkowy
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 to może masz Miszka coś pochytać do tej sziszy ? pewnie moge mieć :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie wiem czy dobrze Stasiu mi gorączkuje
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie wiem czy dobrze Stasiu mi gorączkuje to wsadź termometr do buzi i zmierz mu gorączkę
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie wiem czy dobrze Stasiu mi gorączkuje to wsadź termometr do buzi i zmierz mu gorączkę
keżor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakie są spoko tytonie do sziszy ? bo chce jutro zdmuchnąć kurz ze swojej nam ze Stasiem chyba najbardziej podszedł jabłkowy i wiem , że truskawka jest gites , bo miałem to może jutro zakupie jabłko to może masz Miszka coś pochytać do tej sziszy ? pewnie moge mieć :gwizdanie: to może sie jutro odezwe
Rekomendowane odpowiedzi