Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 dzis wolne Stasiu mi gorączkuje może ma kolke :polew:
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 dzis wolne Stasiu mi gorączkuje może ma kolke :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 dzis wolne Stasiu mi gorączkuje może ma kolke :polew:
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 pięknie, pięknie, Ty się chyba nigdy nie zmienisz
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 pijok Ja? pięknie, pięknie, Ty się chyba nigdy nie zmienisz Wiecie jak to jest! To wszystko Koledzy... To Oni mnie namówili... Jka zawsze! :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 pijok Ja? pięknie, pięknie, Ty się chyba nigdy nie zmienisz Wiecie jak to jest! To wszystko Koledzy... To Oni mnie namówili... Jka zawsze! :gwizdanie: i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą gorzałka zawsze dobra jest
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą gorzałka zawsze dobra jest no może prawie zawsze, tak w 90%
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą gorzałka zawsze dobra jest no może prawie zawsze, tak w 90% a 10% to piwko :polew:
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą gorzałka zawsze dobra jest no może prawie zawsze, tak w 90% a 10% to piwko :polew: czyli standard
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 pijok Ja? pięknie, pięknie, Ty się chyba nigdy nie zmienisz Wiecie jak to jest! To wszystko Koledzy... To Oni mnie namówili... Jka zawsze! :gwizdanie: i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą i znowu stare prawidło się potwierdza: robote stracisz, kobieta cie zostawi, ale koledzy nigdy cie nie opuszczą gorzałka zawsze dobra jest no może prawie zawsze, tak w 90% a 10% to piwko :polew: Taaa... Wczoraj jednak wódeczka i tylko jedno piwko...
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 do roboty nie poszedł i banan Albo się z jakąś d*pą umówił!
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 jak nie poszedł miałbym na 14, ale że został mi stary urlop dziś to Wy na mnie pracujecie
Rekomendowane odpowiedzi