diman Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Diman Diman :gwizdanie: co te zawieszenie powybija mi plomby
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Diman Diman :gwizdanie: ja bym się zamienił
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew:
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Diman Diman :gwizdanie: co te zawieszenie powybija mi plomby No mniej więcej... Zapytasz jutro Pajdy dlaczego chce zmienić. Stan! Zabrać dla niego te springi 1BA?
diman Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: he dobra ja potrzebuje tylko jakiegos halnagra i dam sobie sam rade
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: he dobra ja potrzebuje tylko jakiegos halnagra i dam sobie sam rade :naughty:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: a ja bede z keżorem tylko krate browara se wezmiemy :>
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja mogę być z Dimanem To co zabrać ściągacze
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Diman Diman :gwizdanie: co te zawieszenie powybija mi plomby No mniej więcej... Zapytasz jutro Pajdy dlaczego chce zmienić. Stan! Zabrać dla niego te springi 1BA? raczej nie, szkoda twojego zachodu narazie, on jak baba - sam pewnie jeszcze nie wiem co zrobi weź mi te 5 stów, co gadałeś, że mi pożyczysz
diman Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 dobra to jutro zawody w przeciepce zawiasu
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no coś Ty weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: taaaaaa chcesz zemną być w parze bo mam fajny impulsator
diman Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja mogę być z Dimanem To co zabrać ściągacze bierz a nuż się przydadzą
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja mogę być z Dimanem To co zabrać ściągacze Gregor niech weźmie najazdy to chłopakom przy okazji olej wymienimy
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Diman Diman :gwizdanie: co te zawieszenie powybija mi plomby No mniej więcej... Zapytasz jutro Pajdy dlaczego chce zmienić. Stan! Zabrać dla niego te springi 1BA? raczej nie, szkoda twojego zachodu narazie, on jak baba - sam pewnie jeszcze nie wiem co zrobi weź mi te 5 stów, co gadałeś, że mi pożyczysz No już gadał o tym dawno, że twarde dla niego i nie może się zdecydować. Przymierzyć by mógł. 5 stówek jutro będzie...
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no coś Ty weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: taaaaaa chcesz zemną być w parze bo mam fajny impulsator a stasiek ma anal intrudera wiec sie zgracie
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie chciał byś widzieć mojego impulsatora
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no coś Ty weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: taaaaaa chcesz zemną być w parze bo mam fajny impulsator podstawa
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie chciał byś widzieć mojego impulsatora masz racje nie chcialbym :polew: :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no coś Ty weżcie 4 kpl kluczy, ściągacze itp to zrobimy zawody w parach na czas Ja jestem z Puckiem, bo my jesteśmy zgrani :polew: taaaaaa chcesz zemną być w parze bo mam fajny impulsator a stasiek ma anal intrudera wiec sie zgracie nie chcialem pisać, że keżor ma analną antenę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi