Adam.S Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Jak go trzymam na gazie to pracuje równo ale jak tylko ściągnę noge z gazu to gaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Jak go trzymam na gazie to pracuje równo ale jak tylko ściągnę noge z gazu to gaśnie No coś na elektryce czyli kable, świece, jakiś rozdzielacz itp. Wystarczy że nie ma dobrego styku na kablu albo świecy i są cyrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 BTW Kaliber44 (feat. 3xKlan, Jajonasz) - Psychodela (+Tekst) old school a słyszałeś od tyłu :?: BackMasking jest ostre! Każdy tekst K44 jest ostry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... teterete nie złapiesz zgubię cię na pierwszych schodach ... ... no chyba że dogonisz mnie zanim znajdę schody :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... teterete nie złapiesz zgubię cię na pierwszych schodach ... ... no chyba że dogonisz mnie zanim znajdę schody :decayed: kabareciarz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... teterete nie złapiesz zgubię cię na pierwszych schodach ... ... no chyba że dogonisz mnie zanim znajdę schody :decayed: Grisza Cie chyba jednak dojedzie! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... teterete nie złapiesz zgubię cię na pierwszych schodach ... ... no chyba że dogonisz mnie zanim znajdę schody :decayed: Grisza Cie chyba jednak dojedzie! :gwizdanie: graty do malowania przygotowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... teterete nie złapiesz zgubię cię na pierwszych schodach ... ... no chyba że dogonisz mnie zanim znajdę schody :decayed: Grisza Cie chyba jednak dojedzie! :gwizdanie: graty do malowania przygotowane ? No q***wa jeszcze nie! ALe w tym tygodniu postaram się wszystko zorganizować. :gwizdanie: Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Mam... Nie Stasiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Z kąd gościu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Z kąd gościu jest? Mierzęcice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Z kąd gościu jest? Wszystko byś chciał wiedzieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Z kąd gościu jest? Mierzęcice Z okolic Akjama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Z kąd gościu jest? Mierzęcice Z okolic Akjama Z okolic lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Adam coś mi karta SIM się zepsuła... wiec zostaje tak jak sie umówiliśmy 19:30 castorama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Cześć Pipy no i po kursie, teraz czas na leczenie barku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Adam coś mi karta SIM się zepsuła... wiec zostaje tak jak sie umówiliśmy 19:30 castorama OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi