Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mam to samo i na zimowych i na letnich, letnie w lato wyważałem po 2 miesiącach śmigania, bo kazali mi "doważyć" zawias - na "trzepaku" na stacji diag. powiedzieli mi, że bez zarzutów, więc co może być? ps. ale fajna pogoda a raczej niefajna, bo piździiii.... te trzepaki, szarpaki, wygniataki, wydymaki, rozpierdalaki to są do d*py Elementy z zawieszenia trzeba badać organoleptycznie, a najlepiej jeszcze pomóć sobie małą brechą brecha i dobrym mloteczkiem :kox: w dodatku 0,5 i wiadomo masz pewnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mam to samo i na zimowych i na letnich, letnie w lato wyważałem po 2 miesiącach śmigania, bo kazali mi "doważyć" zawias - na "trzepaku" na stacji diag. powiedzieli mi, że bez zarzutów, więc co może być? ps. ale fajna pogoda a raczej niefajna, bo piździiii.... te trzepaki, szarpaki, wygniataki, wydymaki, rozpierdalaki to są do d*py Elementy z zawieszenia trzeba badać organoleptycznie, a najlepiej jeszcze pomóć sobie małą brechą brecha i dobrym mloteczkiem :kox: w dodatku 0,5 i wiadomo masz pewnosc ale na łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 te trzepaki, szarpaki, wygniataki, wydymaki, rozpierdalaki to są do d*py Elementy z zawieszenia trzeba badać organoleptycznie, a najlepiej jeszcze pomóć sobie małą brechą mów mi jeszcze :sexinbed: czyt. pomacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 tak czy tak jutro wpadne na spota... Keżor powiesz mi to w oczy o tym jp? chetnie podyskutuje na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wymieniłem dziś w końcu rozrząd. I jak zobaczyłem stary pasek i rolki to aż byłem pełen podziwu że nie pękł. Nigdy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 pajda złożyłeś/przymierzyłeś sprężyny? jutro jestem umowiony u goscia ze ma mi to przezucić, ale powiedział ze moze to nie podejc z tymi amorami co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 tak czy tak jutro wpadne na spota... Keżor powiesz mi to w oczy o tym jp? chetnie podyskutuje na ten temat OKO ma kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie najlepiej podjedź do ASO i niech serwis Ci to sprawdzi Widziałem, że twoje auto jest objętę tą akcją serwisową i nie była wykonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 w katowicach jest jeden OKO reszta to pajace podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mam to samo i na zimowych i na letnich, letnie w lato wyważałem po 2 miesiącach śmigania, bo kazali mi "doważyć" zawias - na "trzepaku" na stacji diag. powiedzieli mi, że bez zarzutów, więc co może być? ps. ale fajna pogoda a raczej niefajna, bo piździiii.... te trzepaki, szarpaki, wygniataki, wydymaki, rozpierdalaki to są do d*py Elementy z zawieszenia trzeba badać organoleptycznie, a najlepiej jeszcze pomóć sobie małą brechą brecha i dobrym mloteczkiem :kox: w dodatku 0,5 i wiadomo masz pewnosc ale na łeb nom a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 te trzepaki, szarpaki, wygniataki, wydymaki, rozpierdalaki to są do d*py Elementy z zawieszenia trzeba badać organoleptycznie, a najlepiej jeszcze pomóć sobie małą brechą mów mi jeszcze :sexinbed: czyt. pomacać za***iste słowo muszę zapamiętać :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie najlepiej podjedź do ASO i niech serwis Ci to sprawdzi Widziałem, że twoje auto jest objętę tą akcją serwisową i nie była wykonana masz może GG bym zadał kilka pytań nie koniecznei na forum co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 w katowicach jest jeden OKO reszta to pajace podobno będzińsko siewierski OKO chyba lepszy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie Jak na PW to pisz do niego na PW. tak czy tak jutro wpadne na spota... Keżor powiesz mi to w oczy o tym jp? chetnie podyskutuje na ten temat Średni temat do dyskusji to może odpuść. P.S. Nie zapomnij zabrać bronxów. :gwizdanie: Wymieniłem dziś w końcu rozrząd. I jak zobaczyłem stary pasek i rolki to aż byłem pełen podziwu że nie pękł. Nigdy więcej Nigdy więcej co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nigdy więcej co? nie wymieni rozrządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie najlepiej podjedź do ASO i niech serwis Ci to sprawdzi Widziałem, że twoje auto jest objętę tą akcją serwisową i nie była wykonana za***iście a ja już wymieniłem wszystkie cewki...na BERU to o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 w katowicach jest jeden OKO reszta to pajace podobno Co jest qr**? :blink: :blink: Nigdy więcej co? nie wymieni rozrządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie najlepiej podjedź do ASO i niech serwis Ci to sprawdzi Widziałem, że twoje auto jest objętę tą akcją serwisową i nie była wykonana masz może GG bym zadał kilka pytań nie koniecznei na forum co? jeżeli chodzi Ci o szczegóły to ich nie znam, bo ja nie pracuje na serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego stanley co to za akcja serwisowa?? z cewakmi??pisałes na priv'a do mnie Jak na PW to pisz do niego na PW. tak czy tak jutro wpadne na spota... Keżor powiesz mi to w oczy o tym jp? chetnie podyskutuje na ten temat Średni temat do dyskusji to może odpuść. P.S. Nie zapomnij zabrać bronxów. :gwizdanie: Wymieniłem dziś w końcu rozrząd. I jak zobaczyłem stary pasek i rolki to aż byłem pełen podziwu że nie pękł. Nigdy więcej Nigdy więcej co? Zapomniałem o browarkach właśnie Co do nigdy więcej nie czekać tak z wymianą rozrządu choć zostało jescze 300km do licznikowego 60 tys. km :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi