krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 nareszcie w domu :gwizdanie: prasuj koszule i smigamy do czeko :kox: zjem kolacje, wskocze w koszulę, garniak, buty ze skóry aligatora i jestem gotowy :blink: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 nareszcie w domu :gwizdanie: prasuj koszule i smigamy do czeko :kox: zjem kolacje, wskocze w koszulę, garniak, buty ze skóry aligatora i jestem gotowy spoko :kox: [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:29_________________________________________________ja jeszcze godzina i bede pomykal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 i OKO dziś wyrwie wszystkie trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 i OKO dziś wyrwie wszystkie trzy no i to by mi sie podobalo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Oko ma swoje sposoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 na "blanta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 i OKO dziś wyrwie wszystkie trzy jedną mi zostawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 :polew: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 i po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 panocki, wpadnę może na parę min do czeko, w końcu jeszcze nie byłem z wami na żadnej imprezie! ale no-alco, jutro do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 panocki, wpadnę może na parę min do czeko, w końcu jeszcze nie byłem z wami na żadnej imprezie! ale no-alco, jutro do roboty spoko wpadaj my tez bez alko bo jutro do roboty - bez alko jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 O której mniej więcej spotykacie się? 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 O której mniej więcej spotykacie się? 22? pare minut po 21 przed czeko w chorzowie [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:46_________________________________________________ale jak nie dasz rady o 21 to dzwon do ktorego masz nr wyjdziemy po ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 O której mniej więcej spotykacie się? 22? pare minut po 21 przed czeko w chorzowie [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:46_________________________________________________ale jak nie dasz rady o 21 to dzwon do ktorego masz nr wyjdziemy po ciebie wiem gdzie to jest, trafię bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 O której mniej więcej spotykacie się? 22? pare minut po 21 przed czeko w chorzowie [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:46_________________________________________________ale jak nie dasz rady o 21 to dzwon do ktorego masz nr wyjdziemy po ciebie wiem gdzie to jest, trafię bez problemu gites to do zobaczenia w czeko :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 siema z wieczora ... z bezalkoholowego wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 bezalkoholowy = beznadziejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 bezalkoholowy = beznadziejny chyba, że skoczę do "przedpokoju" po jakąś pianę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 bezalkoholowy = beznadziejny czytasz mu w myslach [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 20:08_________________________________________________ bezalkoholowy = beznadziejny chyba, że skoczę do "przedpokoju" po jakąś pianę :gwizdanie: hahaha do żabki :polew: dobre było wczoraj :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi