Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 doba teraz 100% ewakuacja zamykam ten wątek do końca roku HEPI NJU JER 2 0 1 0 :polew: :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witajcie w Nowym Roku... :kox: Ufff.... Najlepszego...
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witajcie w Nowym Roku... :kox: Ufff.... Najlepszego... noooo Najlepszego K.O jest ale nie do konca[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 03:20_________________________________________________Hepi k**wa Nju Jir !!!
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witajcie w Nowym Roku... :kox: Ufff.... Najlepszego... noooo Najlepszego K.O jest ale nie do konca[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 03:20_________________________________________________Hepi ku***a Nju Jir !!! No ja nie wiem czy nie do końca!?!?!?!?!? :tongue4: [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 03:24_________________________________________________No k...wa szczęśliwego! :kox:
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jakaś k**wa odjebała mi lusterko w Tychach, przysięgam złapię zajebe[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 03:27_________________________________________________ktoś musiał buta za***ać bo już było klejone, sk***ysyny j**ane, bo inaczej nie da się tej patologii nazwqać[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 03:28_________________________________________________ a Wy nie kumacie co to jest zamknięty wątek
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jakaś ku***a odjebała mi lusterko w Tychach, przysięgam złapię zajebe[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 03:27_________________________________________________ktoś musiał buta za***ać bo już było klejone, sku***ny j**ane, bo inaczej nie da się tej patologii nazwqać Coś masz pecha do tych luesterek! No trzeba taką bandę lać... :bicz:
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 c**j z nimi bo to nawet złodzieje ni są, zwykłe patałachy, dewastatorzy, wypije piwo dwa i...efekty są idę spać k**wy j**ane, bo inaczej netgo nie da sie nazwać
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ch***j z nimi bo to nawet złodzieje ni są, zwykłe patałachy, dewastatorzy, wypije piwo dwa i...efekty są idę spać k**wy j**ane, bo inaczej netgo nie da sie nazwać :good: No ja też inaczej tego nie potrafię nazwać! Może tak... Kur.y je.ane! :wink4: Też już spadam! Bajo!
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 najpierw to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NOWYM ROKU szczególnie dla Ciebie Miszka, masz pecha jak nie wiem na te lusterka Keżor, na te urodziny :decayed: to z szczególnych wyróżnień, a dla WSZYSTKICH SPEŁNIENIA MOTORYZACYJNYCH MARZEŃ I FAJNYCH d*p :> TEGO WAM ŻYCZĘ KOLEDZY :drunk:
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dobry w 2010 ale sie skułem wczoraj K.O było...i z forum sie dowiedziałem, że mi ktoś lusterko z buta potraktował bo ja tego nie pamiętam :gwizdanie: chłopaki Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dobry w 2010 ale sie skułem wczoraj K.O było...i z forum sie dowiedziałem, że mi ktoś lusterko z buta potraktował bo ja tego nie pamiętam :gwizdanie: chłopaki Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :polew: nie mogę, znowu zrobisz zakup w tesco a na serio to współczuje jeszcze raz zycze wam wszystekigo dobrego, żeby wam turbiny dobrze pompowały w tym 2010 roku a kto nie ma pompki ten c.i.p.a
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Siema chłopaki Miszka czatuj przy aucie cały czas i dorwij skop do bagażnika i do lasu to sie nauczą debile
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wpadasz dzisiaj do Nas? A macie spota dziś bo podobno miało nie być :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wpadasz dzisiaj do Nas? A macie spota dziś bo podobno miało nie być :gwizdanie: ale jest, Knurów, to jest bliżej niż do centrum Gliwic, oczywiście od autostrady wpadaj, Miszka też będzie czyli Knurów, intermarche
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 tu macie mapke http://muszkieterowie.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=16 zapraszamy
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 co tu taka patologia dziś, wszyscy pały pozalewali czy jak ? a w SG a w zasadzie w SGL spota już nawet mieli leszcze pić trzeba umić
Rekomendowane odpowiedzi