diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 20:08_________________________________________________ bezalkoholowy = beznadziejny chyba, że skoczę do "przedpokoju" po jakąś pianę :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 bezalkoholowy = beznadziejny czytasz mu w myslach [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 20:08_________________________________________________ bezalkoholowy = beznadziejny chyba, że skoczę do "przedpokoju" po jakąś pianę :gwizdanie: hahaha do żabki :polew: dobre było wczoraj :polew: chociaż chyba żona się nudzi, tak jakoś leży i patrzy na serial - może ją poślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 ale fakt, miałem dzisiaj smak na kasztelanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 chociaż chyba żona się nudzi, tak jakoś leży i patrzy na serial - może ją poślę zeby jej sie czasem nienudzilo to sie przeciez skoczyc moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc dobra postaram sie jakos ogarnac ale ciezko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc dobra postaram sie jakos ogarnac ale ciezko bedzie wypij moje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc dobra postaram sie jakos ogarnac ale ciezko bedzie wypij moje zdrowie ja dzisiaj bez alko ale spritem moge wypic dobra to ja sie zbieram na zabawe do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc dobra postaram sie jakos ogarnac ale ciezko bedzie wypij moje zdrowie ja dzisiaj bez alko ale spritem moge wypic dobra to ja sie zbieram na zabawe do zobaczenia udanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 no Diman, ja Wam nie życzę źle, ale żeby DJowi zgorała konsoleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc dobra postaram sie jakos ogarnac ale ciezko bedzie wypij moje zdrowie ja dzisiaj bez alko ale spritem moge wypic dobra to ja sie zbieram na zabawe do zobaczenia bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mnie niebedzie ;( szkoda przestan sie mazac wez sie w garsc dobra postaram sie jakos ogarnac ale ciezko bedzie wypij moje zdrowie ja dzisiaj bez alko ale spritem moge wypic dobra to ja sie zbieram na zabawe do zobaczenia bajo Diman czlowiek marginesu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188386.msg0#new ładniusia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188386.msg0#new ładniusia :gwizdanie: niezły dziwkowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188386.msg0#new ładniusia :gwizdanie: niezły dziwkowóz 80-tka lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 też bym poszedl na impreze ale dzisiaj wykupiłem OC, musze jechać na przegląd i zrobic zawiehe.. wiec same wydatki [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 20:28_________________________________________________tak w ogole to :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188386.msg0#new ładniusia :gwizdanie: Pucek tobie be sześc się ponoć nie podobają, a ta akurat mi nie leży wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 b6 tylko w avancie, ale serio fajnym avancie, fakt, cabrio też mi nawet podchodzi, ale to auto dla dziweksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 b6 tylko w avancie, ale serio fajnym avancie, fakt, cabrio też mi nawet podchodzi, ale to auto dla dziweksa albo na dziweksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Po imprezie. Krótko ale nawet fajnie w tej czekoladzie. I nawet było na czym oko zarzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi