krolu Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: ja byłem w domu o 2...[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:03_________________________________________________ "roboty" noszenie teczki kierownikowi to też praca niestety nie mam nikogo kto mi nosi teczkę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: ja byłem w domu o 2...[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:03_________________________________________________ "roboty" noszenie teczki kierownikowi to też praca niestety nie mam nikogo kto mi nosi teczkę :gwizdanie: ciekawe jak ja bylem 2.05 a nie pamiętam żebym tak za***rdalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: ja byłem w domu o 2...[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:03_________________________________________________ "roboty" noszenie teczki kierownikowi to też praca niestety nie mam nikogo kto mi nosi teczkę :gwizdanie: ciekawe jak ja bylem 2.05 a nie pamiętam żebym tak zasuwał ale ty jechałeś autem a ja szedłem z buta :gwizdanie: , jeszcze przed wejściem do domu dzwoniłem gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: ja byłem w domu o 2...[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:03_________________________________________________ "roboty" noszenie teczki kierownikowi to też praca niestety nie mam nikogo kto mi nosi teczkę :gwizdanie: ciekawe jak ja bylem 2.05 a nie pamiętam żebym tak zasuwał ale ty jechałeś autem a ja szedłem z buta :gwizdanie: , jeszcze przed wejściem do domu dzwoniłem gdzieś ja ci dam z buta- butem to raczej moje wnetrze zabrudziles a konkretnie to kebabem :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: ja byłem w domu o 2...[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:03_________________________________________________ "roboty" noszenie teczki kierownikowi to też praca niestety nie mam nikogo kto mi nosi teczkę :gwizdanie: ciekawe jak ja bylem 2.05 a nie pamiętam żebym tak zasuwał ale ty jechałeś autem a ja szedłem z buta :gwizdanie: , jeszcze przed wejściem do domu dzwoniłem gdzieś ja ci dam z buta- butem to raczej moje wnetrze zabrudziles a konkretnie to kebabem :ranting1: to mnie więcej nie bierz.. p.s. to nie kebab tylko cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: ja byłem w domu o 2...[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:03_________________________________________________ "roboty" noszenie teczki kierownikowi to też praca niestety nie mam nikogo kto mi nosi teczkę :gwizdanie: ciekawe jak ja bylem 2.05 a nie pamiętam żebym tak zasuwał ale ty jechałeś autem a ja szedłem z buta :gwizdanie: , jeszcze przed wejściem do domu dzwoniłem gdzieś ja ci dam z buta- butem to raczej moje wnetrze zabrudziles a konkretnie to kebabem :ranting1: to mnie więcej nie bierz.. p.s. to nie kebab tylko cola :gwizdanie: jak zwał tak zwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 po pracy dobry wieczór koleszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 po pracy co tam Miszak slychac?[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:42_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 po pracy co tam Miszak slychac?[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:42_________________________________________________ :polew: chyba dzisiaj opowiem Basi kawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 no zapierdol w robocie standardowo, ale dobry dzień dziś był a jutro jeszcze lepszy się zapowiada idę coś zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "miód i spierxxxxj" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 kawał dojechany :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 a tu mam cos dla Oka Bakłabych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 też to chciałem wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ale spamu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: któryś - Bulczas. Ja też byłem około 2ej w domu. :gwizdanie: Co tam wogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: któryś - Bulczas. Ja też byłem około 2ej w domu. :gwizdanie: Co tam wogóle? Monika szła na rano do roboty i musieliśmy się zmyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: któryś - Bulczas. Ja też byłem około 2ej w domu. :gwizdanie: Co tam wogóle? Monika szła na rano do roboty i musieliśmy się zmyć :gwizdanie: Luzik Bulczas. Przecież Puckowi tylko tłumacze. Wiadomo, że jak są obowiązki to trzeba się ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "roboty" i jakie 2h snu skoro o 0:30 już któryś się logował na forum :gwizdanie: któryś - Bulczas. Ja też byłem około 2ej w domu. :gwizdanie: Co tam wogóle? Monika szła na rano do roboty i musieliśmy się zmyć :gwizdanie: Luzik Bulczas. Przecież Puckowi tylko tłumacze. Wiadomo, że jak są obowiązki to trzeba się ogarnąć. Za tydzień ma na popołudniu to można by dłużej balować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi