akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? Z żoną nie piszę na forum więc rozmawiam. Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? :polew: I z czego się cieszycie? Macie żony!?
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? doj**ałeś :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie: nawet nas na wesele niezaprosiłeś :polew: :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu nie chodzi oto nabijaczu postów Byłęm na szkole u Kędziora. Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie: nawet nas na wesele niezaprosiłeś :polew: :polew: To było dość dawno ale mogę zrobić kawalerski!
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu nie chodzi oto nabijaczu postów Byłęm na szkole u Kędziora. Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie: nawet nas na wesele niezaprosiłeś :polew: :polew: To było dość dawno ale mogę zrobić kawalerski! :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 mogę zrobić kawalerski! trzymam cie za slowo Byłęm na szkole u Kędziora. a niepamiętam żebyś mi flaszke za to postawił :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 mogę zrobić kawalerski! trzymam cie za slowo Byłęm na szkole u Kędziora. a niepamiętam żebyś mi flaszke za to postawił :gwizdanie: Ten wszystko na flaszki przelicza!
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 To kiedy ten kawalerski z panią z pierwszego postu
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 mogę zrobić kawalerski! trzymam cie za slowo Byłęm na szkole u Kędziora. a niepamiętam żebyś mi flaszke za to postawił :gwizdanie: Ten wszystko na flaszki przelicza! możesz na bułki, ale to w ciul wysokie liczby wychodzą [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 20:27_________________________________________________ To kiedy ten kawalerski z panią z pierwszego postu już mam namiar na lepszą
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 już mam namiar na lepszą ciekawe od kogo masz ten namiar :gwizdanie: możesz na bułki, ale to w ciul wysokie liczby wychodzą dokładnie tak jak staszek mówi
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Może być ta z posta i może być ta lepsze. Drzewa w lesie nigdy za wiele
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a Ty masz dziewczynę to My kawalerzy możemy się zabawić
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a Ty masz dziewczynę to My kawalerzy możemy się zabawić Na kawalerski zrobie się samotnikiem
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 podpierdolę Cię, Stasiu już nie raz się przekonał (przypadkiem)
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Może być ta z posta i może być ta lepsze. Drzewa w lesie nigdy za wiele ty sie lepiej módl zeby Monika sie niezalogowala na forum bo bedziesz mial baty
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 podpierdolę Cię, Stasiu już nie raz się przekonał (przypadkiem) keżor jest specjalistą w podpierdalaniu mnie więc spoko [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 20:36_________________________________________________ Może być ta z posta i może być ta lepsze. Drzewa w lesie nigdy za wiele ty sie lepiej módl zeby Monika sie niezalogowala na forum bo bedziesz mial baty Ty już lepiej idź wyglądać przez to okno z opisu i wdychaj co tam masz wdychać
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 w sosnowcu to raczej można wdychać tylko to świeże powietrze :>
Rekomendowane odpowiedzi