Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ty już lepiej idź wyglądać przez to okno z opisu i wdychaj co tam masz wdychać nom wdycham cały czas
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ty już lepiej idź wyglądać przez to okno z opisu i wdychaj co tam masz wdychać nom wdycham cały czas Trzeba było iść wczoraj byś się nawdychał porządnie :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu nie chodzi oto nabijaczu postów Byłęm na szkole u Kędziora. Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie: nawet nas na wesele niezaprosiłeś :polew: :polew: To było dość dawno ale mogę zrobić kawalerski! to rób szybciej zebym i ja sie jeszcze zalapal :kox: :kox:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu nie chodzi oto nabijaczu postów Byłęm na szkole u Kędziora. Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie: nawet nas na wesele niezaprosiłeś :polew: :polew: To było dość dawno ale mogę zrobić kawalerski! to rób szybciej zebym i ja sie jeszcze zalapal :kox: :kox: A co później już nie będziesz wychodził z domu?
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 jak się zaczną chrzciny w tym roku to bedzie masakra PS. Taką panią też by można na chrzciny zaprosić :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 jak się zaczną chrzciny w tym roku to bedzie masakra PS. Taką panią też by można na chrzciny zaprosić :gwizdanie: w jakim charakterze może chrzestnej
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu nie chodzi oto nabijaczu postów Byłęm na szkole u Kędziora. Akjam, a Ty nie potrafisz nic napisać? Żonie też pokazujesz emoty? dowaliłeś :polew: Następny nieżonaty i kozaczy! :gwizdanie: nawet nas na wesele niezaprosiłeś :polew: :polew: To było dość dawno ale mogę zrobić kawalerski! to rób szybciej zebym i ja sie jeszcze zalapal :kox: :kox: A co później już nie będziesz wychodził z domu? nie zajme sie moim synem zeby byl troche mądrzejrzy i mniej imprezowy jak ja [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 20:57_________________________________________________ jak się zaczną chrzciny w tym roku to bedzie masakra PS. Taką panią też by można na chrzciny zaprosić :gwizdanie: to ja chce zostac ojcem chrzestnym bede na piedestale i wiecej mi sie dostanie
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 jak się zaczną chrzciny w tym roku to bedzie masakra PS. Taką panią też by można na chrzciny zaprosić :gwizdanie:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała no nie wydaje mi sie ze nie bedzie wiedziala szpiegów ma pełno
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała chyba że tak ale zaprosisz mnie :>
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała :gwizdanie:BTW Dopóki Pucek nic nie powie! :polew:
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała Od tego momentu się sam wsypałeś
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 ]Trzeba było iść wczoraj byś się nawdychał porządnie :gwizdanie: ale to bym sie nawdychal czegos innego hehe
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała Od tego momentu się sam wsypałeś Trzeba sporo spamu zrobić to nie będzie jej się chciało nadrabiać ale bez cytowania. Bardziej obawiałbym się tych szpiegów.
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Basia Ci da chrzciny to będą drugie chrzciny, mniej oficjalne Basia o nich nie będzie wiedziała :gwizdanie:BTW Dopóki Pucek nic nie powie! :polew: jak mnie wygada jeszcze raz, to jego młodszy bracik spuści mu mały łomot
Rekomendowane odpowiedzi