Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Miszka dobrze gada Pały zapili i teraz zdychają
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Albo poprawiają po wczorajszym czyli powtórka z rozrywki... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzięki że wpadliście a wiecie co jest najlepsze... Rafał, ja się nie kapłem że to TY bo w SK byłem raz i nie pamiętam wszystkich Miszkę to trudno nie znać jeszcze raz dzięki za spota
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Leci ktoś jutro gdzieś na narty albo coooś?
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Leci ktoś jutro gdzieś na narty albo coooś? jutro to nie, ale we wtorek tak
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Spoko Pucek na następny raz stawiasz jakąś flachę i nie będę się gniewał
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 albo coooś? no ja wybrałem właśnie to
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Leci ktoś jutro gdzieś na narty albo coooś? jutro to nie, ale we wtorek tak A gdzie? Nie wiem jak pracuje bo może byśmy pojechali większą ekipą? Ja jutro cisnę na deskę na Słowację - Wielka Racza! [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:30_________________________________________________ albo coooś? no ja wybrałem właśnie to Butelke zawsze można jakąś zrobić... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja nie miałem nic konkretnego na mysli dlatego odpisałem, że coś Akjam widzę niedopity
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja nie miałem nic konkretnego na mysli dlatego odpisałem, że coś Akjam widzę niedopity Ciągle mało...
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Akjam, wejdz sobie na gliwickie, mamy w podwieszonym poście wszystko
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Akjam - Wielka Racza na Słowacji właśnie tam najwięcej śmigam
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Akjam, wejdz sobie na gliwickie, mamy w podwieszonym poście wszystko Dzięx za info! Akjam - Wielka Racza na Słowacji właśnie tam najwięcej śmigam No zobaczymy jak jutro będzie z ilością ludzi bo to teraz przerwa w pracy ale mam nadzieję, że sie jakoś pojeździ...
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Akjam, wejdz sobie na gliwickie, mamy w podwieszonym poście wszystko Dzięx za info! Akjam - Wielka Racza na Słowacji właśnie tam najwięcej śmigam No zobaczymy jak jutro będzie z ilością ludzi bo to teraz przerwa w pracy ale mam nadzieję, że sie jakoś pojeździ... osobiście bym w ten wekend nie jechał ale życzę jak najlepiej też właśnie mieliśmy jechać w wekend ale wolimy w tygodniu - tymbardziej że ten wekend jest o tyle specyficzny że dużo ludzi będzie wracało z sylwestra
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Akjam, wejdz sobie na gliwickie, mamy w podwieszonym poście wszystko Dzięx za info! Akjam - Wielka Racza na Słowacji właśnie tam najwięcej śmigam No zobaczymy jak jutro będzie z ilością ludzi bo to teraz przerwa w pracy ale mam nadzieję, że sie jakoś pojeździ... osobiście bym w ten wekend nie jechał ale życzę jak najlepiej też właśnie mieliśmy jechać w wekend ale wolimy w tygodniu - tymbardziej że ten wekend jest o tyle specyficzny że dużo ludzi będzie wracało z sylwestra No też o tym myśleliśmy ale decyzja zapadła! Najwyżej zostanie się dłużej.
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 sprawdzałeś na ich stronie - wszystkie trasy czynne ?
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 sprawdzałeś na ich stronie - wszystkie trasy czynne ? Taaa... Szukałem dobrych barów. Ceny karnetu w ten weekend też wyższe niż w innych terminach. 26,50 Euro do 03.01.10! Spadam już w kimono bo o 6ej pobudka! Narta!
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jest tu ktoś ? jak nie ma to z nudów sobie wątek od początku przeczytam- to tylko 300 stron - 3 dni spamu na gliwickich
Rekomendowane odpowiedzi