Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdzie te mendy które najwięcej spamują :mysli:

kędzior i Stanley albo śpią po wczorajszym albo klinują tak mocno, że olali forum :kox:

ja czuwam :naughty:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kędzior i Stanley albo śpią po wczorajszym albo klinują tak mocno, że olali forum :kox:

stasiu patrzy na TV :gwizdanie:

skąd wiesz :shocked:

opis na gg :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:27_________________________________________________

hej powiedźcie czy zajeba...ny filtr powietrza może wywalać błąd ? CHECK (niepożądane powietrze w ukł dolotowym - bypasie A) bo już mnie zalewa krew

wątpie prędzej jakaś przeplywka albo cos takiego

dzięx ale przepływkę by chyba wypierdzieliło błąd urządzenia i sporadyczny a ja mam stały i już wariuję....

jeżeli jast padnięta to bedzie cały czas bład wyskakiwał ale ze mna raczej na takie tematy nie pogadasz bo sie az tak dobrze nie znam zeby ci doradzac :gwizdanie:

Opublikowano

opis na gg :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:27_________________________________________________

hej powiedźcie czy zajeba...ny filtr powietrza może wywalać błąd ? CHECK (niepożądane powietrze w ukł dolotowym - bypasie A) bo już mnie zalewa krew

dzięx ale przepływkę by chyba wypierdzieliło błąd urządzenia i sporadyczny a ja mam stały i już wariuję....

przyznaj się wjebałeś LPG i się sypie :tongue4:

Opublikowano

dokończę piwko i już dzisiaj nie piję...

jutro znowu delirka :disgust:

Opublikowano

dokończę piwko i już dzisiaj nie piję...

jutro znowu delirka :disgust:

a ja też dokończę i już dziś nie piję

a jutro dilerka :decayed:

Opublikowano

a ja se zrobie jeszcze jeden :kox:

Opublikowano

Tutaj nikt nigdy nie pije :decayed:

Opublikowano

jeżeli jast padnięta to bedzie cały czas bład wyskakiwał ale ze mna raczej na takie tematy nie pogadasz bo sie az tak dobrze nie znam zeby ci doradzac :gwizdanie:

nie no ja już nie wiem a kasy wydawać w ciemno tez już mi się nie chce....kasę chce na kierę wydac i obszyc a tu mnie zalewa,LPG nie dałem ... ponoć nie do tego auta....

chodzi super zapierdziela jak trzeba wachy nie łupie więcej ...

Opublikowano

Tutaj nikt nigdy nie pije :decayed:

NIGDY :decayed:

Opublikowano

powaznie to jeszcze kilka dni z żółtą kontrolką i mi żółć wypłynie :ranting1: :rant:

Opublikowano

Miszka, czym się kierowałeś dając sobie ten obrazek w avatar i co on onzacza ? :mysli:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

nie no ja już nie wiem a kasy wydawać w ciemno tez już mi się nie chce....kasę chce na kierę wydac i obszyc a tu mnie zalewa,LPG nie dałem ... ponoć nie do tego auta....

chodzi super zapierdziela jak trzeba wachy nie łupie więcej ...

to zrob tak jak ci ktos podsunal- zrob porzadne logi i bedziesz mial wszystko jasne, skan błędów i takie tam i wrzuć do technicznego powiedza ci co i jak z wozidlem

[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:38_________________________________________________

Miszka, czym się kierowałeś dając sobie ten obrazek w avatar i co on onzacza ? :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

coś na zasadzie podaj geneze nicku :polew: :polew:

Opublikowano

a co na trzeźwo bałeś się zapytać :polew: :polew: :polew:

to płonący kościół :decayed: ale pójdzie do wymiany juz niedługo

Opublikowano

http://moto.onet.pl/1638519,1,przekrecony-licznik-czy-aso-pomaga,artykul.html?node=41788

1998r, 116KM pompowtrysk :polew: :polew:

co za ściule na tej interii :wallbash:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:40_________________________________________________

:mysli:

Opublikowano

czas komara zapodać ;(

Opublikowano

nie mam VAG'a jest mi z tym c**jowo.... :bokser: widziałem tylko na Reno jak mi uniwersalny podłączali że 17912 nr błędu coś o bypasie A i jakimś niepożądanym powietrzu ... jeżdziłem ponad 100km po przeczyszczeniu tego czujnika odpowietrzenia baku i c**j wymienilem na nówkę za 120zł i c**j mam teraz dwa dobre i se chyba w :bicz3: mogę to wsadzić

Opublikowano

http://moto.onet.pl/1638519,1,przekrecony-licznik-czy-aso-pomaga,artykul.html?node=41788

co za ściule na tej interii :wallbash:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:40_________________________________________________

No talenty są i to niezle :wallbash:
Opublikowano

musiał to wstawic na niezłej bani :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:43_________________________________________________

nie mam VAG'a jest mi z tym c**jowo.... :bokser: widziałem tylko na Reno jak mi uniwersalny podłączali że 17912 nr błędu coś o bypasie A i jakimś niepożądanym powietrzu ... jeżdziłem ponad 100km po przeczyszczeniu tego czujnika odpowietrzenia baku i ch***j wymienilem na nówkę za 120zł i ch***j mam teraz dwa dobre i se chyba w :bicz3: mogę to wsadzić

to podjedz na spota ktos napewno ci to z vaguje za pare groszy :wink4:

Opublikowano

diman na trzeźwo to robiłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.