diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow k**wa ale mnie ciagnie :wallbash:
krolu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30
Seski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: imprezować nie musisz możesz przyjść postać...
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 OKO też nie jedzie raczej tak mówił coś wczoraj :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam
Seski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 OKO też nie jedzie raczej tak mówił coś wczoraj :gwizdanie: spytać nie zaszkodzi...
krolu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam opuść twoja wiochę (knurków) i wpadaj na Chorzów :naughty:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 hehehhe Diman, pojedziesz najwyżej się nie przyznawaj że byłeś
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam opuść twoja wiochę (knurków) i wpadaj na Chorzów :naughty: nie da rady kasia sie zle czuje i jej nie opuszczam dzisiaj [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:51_________________________________________________ hehehhe Diman, pojedziesz najwyżej się nie przyznawaj że byłeś pucek ide z toba na szychta bo mnie znowu krolu namowi
krolu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam opuść twoja wiochę (knurków) i wpadaj na Chorzów :naughty: nie da rady kasia sie zle czuje i jej nie opuszczam dzisiaj a to w takim razie nie namawiam... sam się będę dziś bawił... :wink4:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 hehhe Diman, chyba masz silną wolę :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam opuść twoja wiochę (knurków) i wpadaj na Chorzów :naughty: nie da rady kasia sie zle czuje i jej nie opuszczam dzisiaj a to w takim razie nie namawiam... sam się będę dziś bawił... :wink4: spoko bezemnie bedziesz przynajmniej laski rwal :kox:
gracia Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Panowie jest okazja.... Za tydzień koniec karnawału :naughty:
Seski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam opuść twoja wiochę (knurków) i wpadaj na Chorzów :naughty: nie da rady kasia sie zle czuje i jej nie opuszczam dzisiaj a to w takim razie nie namawiam... sam się będę dziś bawił... :wink4: spoko bezemnie bedziesz przynajmniej laski rwal :kox: mówisz że nie będziesz mu odstraszał czy zabierał...?
krolu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale zem teraz sobie mysle glupot na opowiadal tera troche zaluje ale slowa cza dotrzymac nie imprezuje juz ;( ;( ;( :gwizdanie: ty pipo... :gwizdanie: jechać na knurów? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________ no widzisz Diman, mówiłem nawet mi nie mow ku***a ale mnie ciagnie :wallbash: wpadaj ja idę na 21:30 nie no nie bede robil wiochy odpuszczam opuść twoja wiochę (knurków) i wpadaj na Chorzów :naughty: nie da rady kasia sie zle czuje i jej nie opuszczam dzisiaj a to w takim razie nie namawiam... sam się będę dziś bawił... :wink4: spoko bezemnie bedziesz przynajmniej laski rwal :kox: z tobą to luz z puckiem nie idzie nic wyrwać :decayed: :decayed:
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 hehhe Diman, chyba masz silną wolę :gwizdanie: jak byliśmy z Dimanem w Waszym wieku, to co chwilę imprezowalismy, a teraz.... rodzina jest najważniejsza :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 hehhe Diman, chyba masz silną wolę :gwizdanie: i to jaka juz mnie w żołądku kreci
Rekomendowane odpowiedzi