Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale jestem rezacz rozklejanie lampy valeo 15 min
Gość fudi Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale jestem rezacz rozklejanie lampy valeo 15 min W piekarniku rozklejałeś ?
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale jestem rezacz rozklejanie lampy valeo 15 min W piekarniku rozklejałeś ? Nie opalarka
Gość fudi Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale jestem rezacz rozklejanie lampy valeo 15 min W piekarniku rozklejałeś ? Nie opalarka No to nieźle sobie poradziłeś, a co będziesz z nimi robić? Uszczelniać silikonem bo parują czy jakieś mody? :>
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale jestem rezacz rozklejanie lampy valeo 15 min W piekarniku rozklejałeś ? Nie opalarka No to nieźle sobie poradziłeś, a co będziesz z nimi robić? Uszczelniać silikonem bo parują czy jakieś mody? :> Oczywiście że mody [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________ ja się zbieram Panowie, idę spać
OKO Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 rezacze [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________ Ale czekalada nie ma nic wspólnego z nokautem Ja nie wiem czy nie ma! Jak przypomnę sobie tą/tego babochłopa co "tańczył" to się zastanawiam... :polew: :polew: Dobra była, Yeah-bbbbana heheh Crazy Old Woman (Raver)
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 rezacze [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________ Ale czekalada nie ma nic wspólnego z nokautem Ja nie wiem czy nie ma! Jak przypomnę sobie tą/tego babochłopa co "tańczył" to się zastanawiam... :polew: :polew: Dobra była, Yeah-bbbbana heheh Crazy Old Woman (Raver) babcia za***ista chcialbym na starosc tak zamiatac :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale jestem rezacz rozklejanie lampy valeo 15 min Psuja.... Dobranoc Panowie... Rano pobudka o 4:00, także wypadałoby iść spać.
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no ja skończyłem robotę definitywnie na dziś jutro od rana standardowo sieka ps za dużo tego spamu
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no ja skończyłem robotę definitywnie na dziś jutro od rana standardowo sieka ps za dużo tego spamu Ładnie jedziesz po bandzie
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no ja skończyłem robotę definitywnie na dziś jutro od rana standardowo sieka ps za dużo tego spamu Ładnie jedziesz po bandzie prawie o 17 miałem fajrant ale jeszcze musiałem jeszcze porobić i w sumie teraz skończyłem [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 23:35_________________________________________________idę w kimono bo padam na pysk
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ja właśnie wróciłem z gierki i padam na ryj! Ale pograło się za***iście!
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witka Kato :hi: kupiłeś żarówki :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witka Kato :hi: kupiłeś żarówki :gwizdanie: no kupiłem C5W ale sie okazało że ta cała oprawka już ześniedziała.. musze całą lampke kupić... ale miałbym dzisiaj dzwona nie ze swojej winy.. skręcam pod blok w lewo.. a tu koles mnie podwojną ciągłą wyprzedza... ale poszedł chodnikiem... :polew:
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witka Kato :hi: kupiłeś żarówki :gwizdanie: no kupiłem C5W ale sie okazało że ta cała oprawka już ześniedziała.. musze całą lampke kupić... ale miałbym dzisiaj dzwona nie ze swojej winy.. skręcam pod blok w lewo.. a tu koles mnie podwojną ciągłą wyprzedza... ale poszedł chodnikiem... :polew: Jeżdżą jak debile!
talib1990 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witka Kato :hi: kupiłeś żarówki :gwizdanie: no kupiłem C5W ale sie okazało że ta cała oprawka już ześniedziała.. musze całą lampke kupić... ale miałbym dzisiaj dzwona nie ze swojej winy.. skręcam pod blok w lewo.. a tu koles mnie podwojną ciągłą wyprzedza... ale poszedł chodnikiem... :polew: Jeżdżą jak debile! a myślałem, że B6 kupie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi