Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A jak ma być dobrze jak oni tylko podnoszą ceny Ropa już prawie po 4,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A jak ma być dobrze jak oni tylko podnoszą ceny Ropa już prawie po 4,90 prawie to chyba w sosnowcu bo u mnie na wsi juz 4.99 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A jak ma być dobrze jak oni tylko podnoszą ceny Ropa już prawie po 4,90 prawie to chyba w sosnowcu bo u mnie na wsi juz 4.99 ;( będziemy, jak w NL -> na kołach zapie*dalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A jak ma być dobrze jak oni tylko podnoszą ceny Ropa już prawie po 4,90 prawie to chyba w sosnowcu bo u mnie na wsi juz 4.99 ;( będziemy, jak w NL -> na kołach zapie*dalać Trzeba wymyśleć samochód taki jak jak flinstona i dostać nobla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 jak sie tylko cieplej zrobi czyt. min. 10st C to sie przesiadam wlasnie na takowy pojazd jak rower :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja już od dwóch dni śmigam na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Mi tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ja nie mam roweru :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ja tez nie mam roweru... :/ i szkoda mi wydac 1500zl na takowy pojazd bo i tak nie bede mial czasu z niego korzystac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ja nie mam roweru :gwizdanie: Kup sobie w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ja nie mam roweru :gwizdanie: Kup sobie w ASO najtańszy rower 2780zł ciekawe jak wygląda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ja nie mam roweru :gwizdanie: Kup sobie w ASO najtańszy rower 2780zł ciekawe jak wygląda :gwizdanie: Składak dla dzieci! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ja nie mam roweru :gwizdanie: Kup sobie w ASO najtańszy rower 2780zł ciekawe jak wygląda :gwizdanie: Składak dla dzieci! :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! Mi tam pasuje Ale mi nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Ja też! Musiałbym wyjeżdżać w poniedziałek... :polew: :polew: I na spota na rowerach! Mi tam pasuje Ale mi nie.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Ja też! Musiałbym wyjeżdząc w poniedziałek... :polew: :polew: :polew: ja w sumie sie moge podpiąc do jakiegoś TIRA :gwizdanie: na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Ja też! Musiałbym wyjeżdząc w poniedziałek... :polew: :polew: :polew: ja w sumie sie moge podpiąc do jakiegoś TIRA :gwizdanie: na banie Poleciałbyś prosto na Kraków! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi