A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew:
talib1990 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 i co z gryllem nic co myślicie czy oddac to moje turbo do regeneracji u nich http://www.turbo-max.com.pl/strona_glowna jutro tam zadzwonie zapytam Diman ja tez teraz bede turbo oddawał... do kolesi w Imielinie.. jak mało kto daje Gwarancje na 2 lata http://www.turbotechnika.eu/ kumplowi oddali turbo ze sprintera i super wykonali, gwarancja, wydruk z doważania itp... ceny też mają spoko i co fajne uwijają się w kilka godzin jesli sie wczesniej umówisz
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu
A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu No rozumiem twoje podejście ale jak w takim razie patrzysz w lustro???? :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu No rozumiem twoje podejście ale jak w takim razie patrzysz w lustro???? :polew: :polew: normalnie widzę zajebistego HETERO SEXUALNEGO MACHO :kox: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:45_________________________________________________
A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu No rozumiem twoje podejście ale jak w takim razie patrzysz w lustro???? :polew: :polew: normalnie widzę zajebistego HETERO SEXUALNEGO MACHO :kox: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:45_________________________________________________ :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu No rozumiem twoje podejście ale jak w takim razie patrzysz w lustro???? :polew: :polew: normalnie widzę zajebistego HETERO SEXUALNEGO MACHO :kox: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:45_________________________________________________ :polew: :polew: z czego kurna rżysz
A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu No rozumiem twoje podejście ale jak w takim razie patrzysz w lustro???? :polew: :polew: normalnie widzę zajebistego HETERO SEXUALNEGO MACHO :kox: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:45_________________________________________________ :polew: :polew: z czego kurna rżysz Po prostu próbuje sobie wyobrazic jak taki mały knypek może byc seksownym maczo.... :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 mały knypek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 co tam wczoraj tyle wypiłem, a dzisiaj i tak mi sie pić chce :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 czekaj, już grzebię :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ czekaj, już grzebię Hmmm dziewczyny bo sie rozkojarzam... Pucek może Ci pomóc??? :slina: :polew: gardzę gejostwem tfuuu No rozumiem twoje podejście ale jak w takim razie patrzysz w lustro???? :polew: :polew: normalnie widzę zajebistego HETERO SEXUALNEGO MACHO :kox: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:45_________________________________________________ :polew: :polew: z czego kurna rżysz Po prostu próbuje sobie wyobrazic jak taki mały knypek może byc seksownym maczo.... :polew: :polew: może i nie jestem wysoki ale jak ci zapierdole to wtedy wyobrażać będziesz sobie że to Pudzian Ci zajebał [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:00_________________________________________________ co tam wczoraj tyle wypiłem, a dzisiaj i tak mi sie pić chce :gwizdanie: to pij, ja wczoraj 3szoty wódy, 3 piwa i jeden drin i do dom
A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Zapier... to ja Ci moge... ale w paszczu... i wtedy dopiero poczujesz wielkoluda w swoich ustach.... :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Zapier... to ja Ci moge... ale w paszczu... i wtedy dopiero poczujesz wielkoluda w swoich ustach.... :polew: :polew: :polew: ja pieprze co za chamski pedziuch i nawet Audi nie ma :>
A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Zapier... to ja Ci moge... ale w paszczu... i wtedy dopiero poczujesz wielkoluda w swoich ustach.... :polew: :polew: :polew: ja pieprze co za chamski pedziuch i nawet Audi nie ma :> :polew: :drunk: :drunk:
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 ja mam plany, grzebanie przy aucie w garażu tez bym sobie pogrzebał ale nie moge dzisiaj rodzina ma mi sie zwalic na kawe :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi