akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki Nie oglądałem bo pracuję...
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało Ten kolo dorby chyba jest w tym temacie...
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki Nie oglądałem bo pracuję... Nie masz plazmy w pracy
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki Nie oglądałem bo pracuję... Nie masz plazmy w pracy Mam ale nie oglądam.
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało podobno to już polak :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało Ten kolo dorby chyba jest w tym temacie... No jest niezły i walczy bardzo efektownie
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało podobno to już polak :gwizdanie: Jeszcze jeden... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie Alko było?
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało podobno to już polak :gwizdanie: no polak. Do polskich piłkarzy znowu ma dołączyć jakiś obcokrajowiec :gwizdanie: Smuda chce z Polski zrobić resztę świata
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało podobno to już polak :gwizdanie: no polak. Do polskich piłkarzy znowu ma dołączyć jakiś obcokrajowiec :gwizdanie: Smuda chce z Polski zrobić resztę świata Wszędzie tak na świecie jest...
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie No każdy dostał baty oprócz Khalidova
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie No każdy dostał baty oprócz Khalidova Walą się po tych ryjach niemiłosiernie...
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie Alko było? tak ale śpię w ''salonie'' moja mnie wk***ia więc jutro z rana robię ewakuację z chaty
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie Miszka, podobno masz jakieś 10 koła PLN do przepicia
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało podobno to już polak :gwizdanie: no polak. Do polskich piłkarzy znowu ma dołączyć jakiś obcokrajowiec :gwizdanie: Smuda chce z Polski zrobić resztę świata Wszędzie tak na świecie jest... U innych przynajmniej to daje efekty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie Alko było? tak ale śpię w ''salonie'' moja mnie wk***ia więc jutro z rana robię ewakuację z chaty ksw dobre choć Polacy w słabej formie Miszka, podobno masz jakieś 10 koła PLN do przepicia No właśnie... [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 01:18_________________________________________________ Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów Też ogólnie nie lubię boksu itp ale jak zobaczyłem jak ten gość ( Mamed Khalidov) walczy to jakoś mnie to zainteresowało podobno to już polak :gwizdanie: no polak. Do polskich piłkarzy znowu ma dołączyć jakiś obcokrajowiec :gwizdanie: Smuda chce z Polski zrobić resztę świata Wszędzie tak na świecie jest... U innych przynajmniej to daje efekty :gwizdanie: No póki co u Nas jeszcze tak nie ma więc efektów też nie ma... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie Alko było? tak ale śpię w ''salonie'' moja mnie wk***ia więc jutro z rana robię ewakuację z chaty A4 sprzedał i rządzi :gwizdanie: na poważnie, aż tak źle ?
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ksw dobre choć Polacy w słabej formie Alko było? tak ale śpię w ''salonie'' moja mnie wk***ia więc jutro z rana robię ewakuację z chaty A4 sprzedał i rządzi :gwizdanie: na poważnie, aż tak źle ? Zawsze może być... gorzej...
Rekomendowane odpowiedzi