diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: pisałem mu to już wcześniej, to nie skumał - taki jeszcze naebany :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:36_________________________________________________ pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Miszka, taki z Ciebie kolega, sprzedałeś furę i nawet nikogo nie zaprosiłeś
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam nie ma audi to nie ma po co klubu A4 trzymac i cza zmienic AA
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: pisałem mu to już wcześniej, to nie skumał - taki jeszcze naebany :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:36_________________________________________________ pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam karwa trochę kumam ale po co niby mam zmieniać i na co cfaniaki ebane Miszka, taki z Ciebie kolega, sprzedałeś furę i nawet nikogo nie zaprosiłeś proponowałem jakieś oblewanie 4k strony na SK + flaszka za sprzedaż auta ale geriatria z Was taka, że nikt n ie chciał więc sorry [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:41_________________________________________________ pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam nie ma audi to nie ma po co klubu A4 trzymac i cza zmienic AA wprowadzisz mnie ?
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ty mieszkasz w Tychach nie w SK, więc? więc jak byś był kolega to mówisz "wpadać bydło"
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: pisałem mu to już wcześniej, to nie skumał - taki jeszcze naebany :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:36_________________________________________________ pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam karwa trochę kumam ale po co niby mam zmieniać i na co cfaniaki ebane Miszka, taki z Ciebie kolega, sprzedałeś furę i nawet nikogo nie zaprosiłeś proponowałem jakieś oblewanie 4k strony na SK + flaszka za sprzedaż auta ale geriatria z Was taka, że nikt n ie chciał więc sorry [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:41_________________________________________________ pijackie forum też mam kaca a w zasadzie miałem o 7 rano obudził mnie sprzedales auto to cza zmienic profil tego forum :gwizdanie: że niby co bo nie kumam nie ma audi to nie ma po co klubu A4 trzymac i cza zmienic AA wprowadzisz mnie ? co do wypadu na miasto to nie zaproponowales szlachcie imprezy z noclegiem wiec cie olali :evil: a do klubu moge cie wprowadzic doga jest bardzo prosta
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ty mieszkasz w Tychach nie w SK, więc? więc jak byś był kolega to mówisz "wpadać bydło" już dwa razy popełniłem ten błąd btw jak proponuję jakiś balet np w Kato to nie ma chętnych
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ty mieszkasz w Tychach nie w SK, więc? więc jak byś był kolega to mówisz "wpadać bydło" już dwa razy popełniłem ten błąd btw jak proponuję jakiś balet np w Kato to nie ma chętnych musisz robić tak jak ja: w środę wywieszam na parterze kartkę z info, że w sobotę mogą spodziewać się bydła Sąsiedzi są uprzedzeni, albo wyjeżdzaja na weekend
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 bo nie ma spania :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:47_________________________________________________Stasiu, dawno u Was nie byłem
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 bo nie ma spania :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:47_________________________________________________Stasiu, dawno u Was nie byłem to wpadaj
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Może odpocznę chwilę bo cosik zmęczony jestem po tym graniu... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: cfaniaki zobaczcie ci sie z keżorem dzieje on musi miec z 3 pokoje musisz robić tak jak ja: w środę wywieszam na parterze kartkę z info, że w sobotę mogą spodziewać się bydła Sąsiedzi są uprzedzeni, albo wyjeżdzaja na weekend kolega... i se po pracy jestem
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 klin Kolego no chyba bym puśćił następnego umieram :sick3: Chciałbyś! BT przed Nami... :gwizdanie: I tego się boje... że tak samo będe umierał w sobote za tydzień :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: cfaniaki zobaczcie ci sie z keżorem dzieje on musi miec z 3 pokoje musisz robić tak jak ja: w środę wywieszam na parterze kartkę z info, że w sobotę mogą spodziewać się bydła Sąsiedzi są uprzedzeni, albo wyjeżdzaja na weekend kolega... i se po pracy jestem klin Kolego no chyba bym puśćił następnego umieram :sick3: Chciałbyś! BT przed Nami... :gwizdanie: I tego się boje... że tak samo będe umierał w sobote za tydzień :gwizdanie: Nie bój się! Do odważnych świat należy!! :naughty:
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 chyba żartujesz, tam pijesz do rana, potem wstajesz po 2h snu, następnie browar, idziesz na śniadanie, przychodzisz, browar, browar, browar, chwila odpoczynku, potem flaszka i znowu to samo
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 chyba żartujesz, tam pijesz do rana, potem wstajesz po 2h snu, następnie browar, idziesz na śniadanie, przychodzisz, browar, browar, browar, chwila odpoczynku, potem flaszka i znowu to samo no faktycznie... czyli o kacu nie ma mowy.....
Rekomendowane odpowiedzi