Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no grał wixiarski Robercik dlatego było dużo szparek
keżor Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 no grał wixiarski Robercik dlatego było dużo szparek ale nie z nim sie bawiły a kumpel co jest tam co tydzień gadał , że co tydzień jest tam tyle cipek
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 miałbym tak daleko jeździć? byłem na małych zakupach, po czym musiałem skorzystać z mojej lodówki
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 miałbym tak daleko jeździć? byłem na małych zakupach, po czym musiałem skorzystać z mojej lodówki hodujesz maryhuane
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 miałbym tak daleko jeździć? byłem na małych zakupach, po czym musiałem skorzystać z mojej lodówki mi jakoś Diman obrzydził Kasztelany i mi nie wchodzą
krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 siemka , wczoraj byłem w Onyxie spoko imprezka , no i Robercik grał a ile fajnych cipeczek to głowa mała chciałem iść a nie miałem z kim... :kwasny: d. powiedziała, że na Disco polo - czyt. Robert M. nie pójdzie..
keżor Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 siemka , wczoraj byłem w Onyxie spoko imprezka , no i Robercik grał a ile fajnych cipeczek to głowa mała chciałem iść a nie miałem z kim... :kwasny: d. powiedziała, że na Disco polo - czyt. Robert M. nie pójdzie.. robert grał jakąś godzine tylko ale i tak muza tam leci za***ista
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 siemka , wczoraj byłem w Onyxie spoko imprezka , no i Robercik grał a ile fajnych cipeczek to głowa mała chciałem iść a nie miałem z kim... :kwasny: d. powiedziała, że na Disco polo - czyt. Robert M. nie pójdzie.. robert grał jakąś godzine tylko ale i tak muza tam leci za***ista znam dwóch robertów, ale raczej oni nie grają
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 przespałem się 2h i odrazu się lepiej czuje....
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 przespałem się 2h i odrazu się lepiej czuje.... to teraz możesz się napić
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 przespałem się 2h i odrazu się lepiej czuje.... to teraz możesz się napić lepiej nie... bo włączy się znowu ssanie i źle się to skączy...
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 przespałem się 2h i odrazu się lepiej czuje.... to teraz możesz się napić lepiej nie... bo włączy się znowu ssanie i źle się to skączy... więcej optymizmu
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no to jeszcze raz psssytt :gwizdanie: ten to ma zdrowie....
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no to jeszcze raz psssytt :gwizdanie: ten to ma zdrowie.... od jutra detox, max 2 piwka dziennie
Rekomendowane odpowiedzi