Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a niech mają mieszczuchy i tak najlepszy klimat i imprezy odbywają się na SG i z SG
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a niech mają mieszczuchy i tak najlepszy klimat i imprezy odbywają się na SG i z SG Pucek tyś chyba nie był na fajnych imprezach albo inaczej, nie byłeś na imrezach innych niż na SG i z SG...
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 bo Ty nigdy z nami nie imprezowałeś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy..
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 bo Ty nigdy z nami nie imprezowałeś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No widzisz tak czasem bywa... :gwizdanie: Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy..
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy.. objedziemy ich z palcem w ...
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy.. objedziemy ich z palcem w ... W nosie...
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj obczaimy go w BT
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj W tym samym czasie pewnie robiłem coś równie ciekawego... BT już niedługo. [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:46_________________________________________________ Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj obczaimy go w BT Co tu obczajać? Ja skromnie jedno piwko i tyle...
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj obczaimy go w BT już to widzę jak siedzi przy żonie i napierdala emotami
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj obczaimy go w BT mówił mi, że nie będzie pił, za to jego żona będzie za niego nadrabiać :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Akjam, nie byłeś w sumie na żadnej imprezie Ty pipo, ani Zielona, ani Zator, Ani Paintball + grill więc się nie wypowiadaj obczaimy go w BT mówił mi, że nie będzie pił, za to jego żona będzie za niego nadrabiać :gwizdanie: :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Siemanko Ja znów większość niedzieli w garażu rezałem. Jestem padnięty... ale dobra wiadomość jest taka, że działa mi w końcu kamera cofania! I BOSE nie bucy jak jest załączony silnik :gwizdanie: Także powoli ograniam całość...
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Co tu obczajać? Ja skromnie jedno piwko i tyle... :polew:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Siemanko Ja znów większość niedzieli w garażu rezałem. Jestem padnięty... ale dobra wiadomość jest taka, że działa mi w końcu kamera cofania! I BOSE nie bucy jak jest załączony silnik :gwizdanie: Także powoli ograniam całość... Co tu obczajać? Ja skromnie jedno piwko i tyle... :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Siemanko Ja znów większość niedzieli w garażu rezałem. Jestem padnięty... ale dobra wiadomość jest taka, że działa mi w końcu kamera cofania! I BOSE nie bucy jak jest załączony silnik :gwizdanie: Także powoli ograniam całość... rezacz
krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy.. objedziemy ich z palcem w ... chyba położę się na łóżku i po przeglądam wątek katowicki na komórce... :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy.. objedziemy ich z palcem w ... chyba położę się na łóżku i po przeglądam wątek katowicki na komórce... :gwizdanie: :gwizdanie: nawet nie probuj
Rekomendowane odpowiedzi