akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dwa dni na desce i już nie mogę sie połapać w tym spamie!
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dwa dni na desce i już nie mogę sie połapać w tym spamie! nie dziwię sie ja się nie mogłem połapać w trakcie pisania jak na desce ? ? warunki dopisały co ?
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dwa dni na desce i już nie mogę sie połapać w tym spamie! nie dziwię sie ja się nie mogłem połapać w trakcie pisania jak na desce ? ? warunki dopisały co ? Byliśmy w Słowacji ale rewelacji to nie było ale śniegu więcej niż u Nas.
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 mowi pewnie oo desce sedesowej. po sylwestrze dwa dni na niej spedził :decayed: :polew:
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Aligator w Tychach ma teraz siedzibę nie dawno były u niego 2 klubowe BLB b7 - właściciele na maksa szczęśliwi ale nie wiem ile tam kosztuje korekta - program koło 1000 zł a w compsporcie w bielsku program 1500 zł a korekty za free (podobno)
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Aligator w Tychach ma teraz siedzibę nie dawno były u niego 2 klubowe BLB b7 - właściciele na maksa szczęśliwi ale nie wiem ile tam kosztuje korekta - program koło 1000 zł a w compsporcie w bielsku program 1500 zł a korekty za free (podobno) No jak juz przyjdzie wiosna to się tam wybiorę...
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no dzwonilem do niego ale ma wyl. telefon.. Nie wiesz czy jak bede potrzebowal turbine awx to mi zalatwi ? Czy turbawki samemu trzeba sobie kolowac? tego nie wiem ...
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 . Udalo mi sie na telefonie zalogowac. To tera bedziemy non stop in tacz dawid turbo zaloza Ci w turbotec w jaworznie jakie bedziesz chcial. A potem jedz na program do compotow albo do aliego bo masz blisko i za***iście. I wpadnij wkoncu kierwa na spota krolu, dostales esa? Mierzylem luke i 190cm ma takze nie ma to jak audi yeah. Audi niestety nie jezdzi szybko:( ono powoli lata
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 kezor ale turbotec drogie jest.. [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 11:00_________________________________________________na spota przyjade jak zrobie program i turbo zmienie.. to sobie sam przeloz. W warsztacie masz moj tutorial jak to zrobic. A co do tego kiedy wpadniesz na spot to szkoda gadac. Na spoty przyjezdza sie pobyc wsrod kolegow z klubu a nie kozaczyc fura. Ja jak mialem auto w warsztacie to jezdzilem na spoty autem rodzicow, albo przyjezdzal po mnie Ksolu.
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kezor ale turbotec drogie jest.. [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 11:00_________________________________________________na spota przyjade jak zrobie program i turbo zmienie.. to sobie sam przeloz. W warsztacie masz moj tutorial jak to zrobic. A co do tego kiedy wpadniesz na spot to szkoda gadac. Na spoty przyjezdza sie pobyc wsrod kolegow z klubu a nie kozaczyc fura. Ja jak mialem auto w warsztacie to jezdzilem na spoty autem rodzicow, albo przyjezdzal po mnie Ksolu. właśnie ja mam 75 koni ... na kołpakach i z wgniecionym bokiem a jestem prawie co tydzień
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dżentelmeni Dawids pojawiłbyś się w końcu i zabrał ze sobą drugiego kolegę z Brzęczek. A co do reżania auta to chyba dobry wybór pomiędzy Aligatorem a Compsportem Na allegro też sporo różnych ogłoszeń. Mój reżacz mieszka trochę daleko,ale mnie również banan nie znika do dnia dzisiejszego z tego co zrobił
Bulczas Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dobry wybór robiłem tam program i jest wsio Turbo poszukaj na allegro tylko najlepiej gdzieś z okolic żeby można było obejrzeć przed kupnem. Wpadaj na spota
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 wszystkich, pierwszy dzień w pracy po świętach masakraaaaaa
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 wszystkich, pierwszy dzień w pracy po świętach masakraaaaaa a tam gadasz, relax u mnie pół dnia komputery nie działały
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 hehe miały problem z nową datą ?? :polew:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 akjam jak będziesz odezwij się do mnie na priva mam biznes
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 zakaz sprzedarzy narkotykuf na forum :bicz: jeeebaj się
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 wszystkich, pierwszy dzień w pracy po świętach masakraaaaaa Ja też dziś pierwszy dzień po świąteczno noworocznej przeriw w pracy i nie jest źle ale dobrze też nie!
Rekomendowane odpowiedzi